Реклама

🧄 В Україні створили біржу часнику та цибулі

Čytaty latynkoju
unsplash.com
🧄 В Україні створили біржу часнику та цибулі
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 🧄 В Україні створили біржу часнику та цибулі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

«Українська товарна біржа часнику та цибулі» — це онлайн-платформа, на якій можна продати та придбати часник чи цибулю. Про це передає Ain.business з посиланням на AgroPortal.

Сервіс працює як повноцінна біржа — можна переглядати пропозиції, виставляти свої запити та навіть додали графік з середніми цінами на коренеплоди. Користувачі можуть розміщувати оголошення й додавати до нього фото зі своєю продукцією, вказувати сорт, вагу партії чи різноманітні сертифікати. До 15 липня оголошення на платформі можна розміщувати безкоштовно.

Читайте також: 🤔 Тест: наскільки добре ви розбираєтесь в українських новинах

За словами Юліани Мусси, керівниці проєктів «Асоціації виробників та експортерів часнику», вже скоро біржа взаємодіятиме зі схожими міжнародними платформами.

У покупців з різних куточків світу буде можливість ввести запит у пошукову систему будь-якою іноземною мовою, ознайомитися з пропозиціями українських виробників та розмістити свою заявку. Платформа — це прямий шлях від виробника до покупця та навпаки

Варто також зазначити, що наразі біржа доступна лише двома мовами — англійською та російською. Української мови наразі немає.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...