Реклама

💼 «Дієві інструменти фандрейзингу»: грантовий конкурс від Zagoriy Foundation

Zagoriy Foundation оголошує грантовий конкурс «Дієві інструменти фандрейзингу».
Čytaty latynkoju
💼 «Дієві інструменти фандрейзингу»: грантовий конкурс від Zagoriy Foundation
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 💼 «Дієві інструменти фандрейзингу»: грантовий конкурс від Zagoriy Foundation
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Zagoriy Foundation оголошує грантовий конкурс «Дієві інструменти фандрейзингу».

Zagoriy Foundation вже другий рік поспіль реалізовує грантові конкурси та підтримує організації з цікавими ідеями, розвиває внутрішнє донорство та будує партнерства всередині сектору.

Ми прагнемо творити ще більше великих історій, тож оголошуємо грантовий конкурс «Дієві інструменти фандрейзингу», щоби дати можливість некомерційним організаціям ефективно та креативно залучати благодійників.

За даними дослідження «Благодійність в Україні: погляд зсередини» одним з головних стримуючих факторів розвитку інституційної благодійності в Україні, тобто діяльності неприбуткових організацій, що займаються благодійністю, є нестача фінансових ресурсів в організаціях. Дуже часто грантові конкурси, краудфандинг, співпраця з бізнесом та інші можливості збору коштів направлені лише на реалізацію проєктів, а забезпечення адміністративних витрат залишається поза увагою.

Грантовий конкурс «Дієві інструменти фандрейзингу» надає можливості для реалізації фандрейзингових кампаній, впровадження ефективних механізмів для збору коштів та розвитку власної інституційної спроможності завдяки залученню постійного кола донорів.

Метою грантового конкурсу є підвищення рівня сталого фінансування організацій за допомогою підтримки під час впровадження дієвих та ефективних інструментів фандрейзингу.

  • Подати заявку на грантовий конкурс можна тут.
  • Дедлайн подачі: 15 серпня 2021 року.
  • Деталі конкурсу можна знайти на сайті Zagoriy Foundation.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...