Реклама

🐒 Зеленський оновив кабінет президента: джунглі та камені

Čytaty latynkoju
🐒 Зеленський оновив кабінет президента: джунглі та камені
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 🐒 Зеленський оновив кабінет президента: джунглі та камені
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Нещодавно в офісі президента відбулась пресконференція із Зеленським. Журналістів дещо здивувало оформлення кабінету президента — він нагадує декорації джунглів.

В офісі створили спеціальну зону для перемовин на фоні зелені, а усі стіни стилізовані під каміння. На одній зі стін є неонова вивіска з гербом та написом «Центр Дії Президента».

Фото нового оформлення офісу зробив фотокореспондент Associated Press Єфрем Лукацький. За його словами такий дизайн нагадує йому декорації з пригодницьких фільмів:

Штучні папороті та інші рослини Тихоокеанського регіону нагадували мені сцени театру ляльок, постановки «Острів скарбів» або «Пірати Карибського моря». Тільки не вистачало в кущах черепів і скелетів. Поки журналісти чекали президента, мені весь час здавалося, що зараз заграє музика, лунають постріли, і з'являться ляльки в банданах з шаблями й старовинними пістолетами. Єдине, що говорило, що ми не в дитячому театрі, — неоновий напис як в магазинах, тільки не реклама Кока-Коли, а «Центр дії президента». Цього разу лампочки не горіли

Єфрем Лукацький, фотокореспондент Associated Press

У 2019 році Зеленський хотів перенести свій офіс з Банкової в Український дім, втім щось пішло не так й переїзд не відбувся.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...