Реклама

🌯 Американську спортсменку відсторонили від змагань «через допінг у буріто»

Čytaty latynkoju
unsplash.com
🌯 Американську спортсменку відсторонили від змагань «через допінг у буріто»
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 🌯 Американську спортсменку відсторонили від змагань «через допінг у буріто»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Шелбі Гоуліган, американська бігунка, повідомила, що їй заборонили займатись легкою атлетикою на чотири роки — у її тесті на допінг знайшли заборонені речовини. У аналізах Шелбі знайшли анаболік нандролон, який використовують для збільшення маси м’язів.

Сама спортсменка стверджує що вона не вживала допінг та ніколи не вживала додаткових речовин для покращення результатів.

Шелбі Гоуліган, фото facebook

Шелбі склала перелік усіх продуктів, що вона вживала за тиждень до здачі тесту. Як виявилось, анаболік нандролон міг бути присутнім у буріто, який вона придбала біля свого будинку та з’їла за 10 годин до здачі аналізів.

Читайте також: 🏔 Максимальна самоізоляція: 3 історії людей, які відправились в соло-похід у гори

Науково доведено, що деякі види свиней можуть виробляти таку анаболічну речовину й людина може отримати її через їхнє м’ясо.

Аби довести свою невинність бігунка пройшла декілька тестів та навіть перевірку на детекторі брехні. Однак це не змінило рішення щодо її дискваліфікації. Наразі спортсменка бореться за участь у Олімпійських іграх, які мають відбутись цього року у Токіо. Якщо антидопінгова комісія не змінить свою думку, то їй доведеться пропустити змагання та чекати аж на Олімпійські ігри 2024 року, які відбудуться у Парижі.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...