Реклама

👨🏼‍💻 Grammarly назавжди переходить до віддаленої роботи у гібридному форматі

Čytaty latynkoju
unsplash.com
👨🏼‍💻 Grammarly назавжди переходить до віддаленої роботи у гібридному форматі
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 👨🏼‍💻 Grammarly назавжди переходить до віддаленої роботи у гібридному форматі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Компанія Grammarly, яка розробляє онлайн-сервіс для допомоги у написанні текстів англійською мовою, повідомила, що назавжди переходить до віддаленої роботи в гібридному форматі.

Надалі усі члени команди Grammarly можуть постійно працювати вдома. При цьому протягом року вони періодично зустрічатимуться з колегами для особистої колаборації — наприклад, стратегічного планування або запуску кросфункціональних проєктів. Такі зустрічі команд відбуватимуться щоквартально в одному з хабів Grammarly у Києві, Сан-Франциско, Нью-Йорку чи Ванкувері.

Цей підхід також дозволить нам ще краще зрозуміти наших користувачів та складнощі, які у них виникають під час письмової комунікації. Команда Grammarly вже понад рік працює віддалено. Протягом цього часу ми значно більше покладалися саме на асинхронне письмове спілкування — і це вже дало поштовх для розробки нових функцій Grammarly

Бред Гувер, СЕО Grammarly
Читайте також: 🤖 Тест: чи відбере робот у вашої дитини роботу в майбутньому?

Гібридна модель передбачає, що під час віддаленої роботи усі члени однієї команди перебуватимуть у трьох суміжних часових зонах з одним хабом. Це забезпечить щонайменше шість годин перетинання під час робочого дня для швидкої комунікації та зручної організації онлайн-зустрічей.

Хаби Grammarly у Києві, Сан-Франциско, Нью-Йорку та Ванкувері будуть на постійній основі доступними для співробітників, які віддаватимуть перевагу регулярній чи періодичній роботі з них.

Під час ухвалення рішення щодо віддаленої роботи в гібридному форматі ми враховували, зокрема, й зворотний зв’язок від команди. Ми проводили регулярні опитування, щоб краще розуміти, як колеги почуваються під час роботи з дому та які складнощі в них виникають. Переконані, що новий підхід дає можливість поєднувати переваги віддаленої роботи і роботи з офісу. Окрім цього, він відкриває нові можливості для збільшення нашої команди та розширення різноманіття у ній

Анатолій Вісікірський, менеджер команди People Operations та Kyiv Site Lead

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...