Реклама

Переваги та недоліки ремонту під ключ

Ремонт під ключ має свої переваги та недоліки. Одна компанія повністю виконує всі роботи. Не потрібно думати, де купити якісні матеріали, де знайти майстрів
Čytaty latynkoju
Переваги та недоліки ремонту під ключ
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. Переваги та недоліки ремонту під ключ
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Ремонт під ключ має свої переваги та недоліки. Одна компанія повністю виконує всі роботи. Не потрібно думати, де купити якісні матеріали, де знайти майстрів

Саме поняття «ремонт під ключ» говорить про комплексний підхід. Суть у тому, що одна компанія повністю виконує всі роботи. Тому замовнику не потрібно думати, де купити якісні матеріали за прийнятною ціною, де знайти майстрів, до кого звернутись, щоб вивезти будівельне сміття тощо.

Обираючи ремонт під ключ у м. Львові, ви лише робите замовлення, обговорюєте з представником компанії всі нюанси та побажання, оплачуєте матеріали, роботу та приймаєте готовий об’єкт.

Особливості та етапи ремонту під ключ

Ремонт під ключ — це декілька послідовних етапів:

  1. Розробка і погодження дизайн-проєкту.
  2. Складання й затвердження кошторису.
  3. Підписання договору.
  4. Закупка будівельних матеріалів.
  5. Виконання демонтажних і підготовчих робіт, передбачених кошторисом.
  6. Втілення дизайн-проєкту.
  7. Фінішна обробка поверхонь.
  8. Генеральне прибирання.

На початку ви обговорюєте ваші бажання з підрядником. На цьому етапі головне чітко визначитися з усіма вимогами до дизайну і матеріалів, щоб уникнути розчарувань по завершенні.

Дизайн проєкт ремонту під ключ

Далі до роботи приступають дизайнери, які розробляють проєкт з урахуванням побажань та бюджету. Складається кошторис усіх необхідних матеріалів і робіт. Після того, як проєкт буде остаточно погоджений, будівельна компанія переходить до його реалізації, а ви можете займатися іншими справами.

Важливі переваги та головні недоліки

Як і будь-який процес, ремонт під ключ має свої переваги та недоліки.

Недолік у комплексного підходу лише один: замовляючи послугу під ключ, ви не маєте можливості обрати спеціаліста за профілем, який буде займатися електрикою чи сантехнікою. Усі процеси контролює будівельна компанія.

Переваги роботи з будівельною компанієюВтім в цьому ж і полягає головна перевага ремонту під ключ. Якщо правильно обрати будівельну компанію, ваше житло опиниться у надійних руках. Спеціалісти візьмуть на себе усі ризики, контроль за дотриманням якості та термінів. А ви зекономите свій час, гроші та нерви.

Серед інших переваг ремонту під ключ:

  • Чітке розуміння кінцевого результату ще на початкових етапах ремонту. Дизайнерський проєкт розробляється на основі потреб та побажань замовника і точно відтворюється в житті. Жодних сюрпризів. Те, що є у форматі 3D, ви побачите і в реальності після ремонту.
  • Висока якість виконаних робіт. Будівельні компанії мають професійний інструмент і значний досвід, тому всі роботи виконуються якісніше, ніж можуть запропонувати майстри-одиначки.
  • Зручність. Після завершення ремонту будівельна компанія організовує чистове прибирання та вивіз сміття. Замовник заходить у чисте помешкання, готове до проживання.

Як можна зекономити під час ремонту під ключ

Зазвичай вартість ремонту складається з безлічі складових: вартості дизайнерського проєкту, будівельних матеріалів, робіт з демонтажу, заміни вікон та підвіконь, оновлення комунікаційних систем та електропроводки, комплексної чорнової та чистової обробки. Тому зазвичай замовник дуже приблизно уявляє собі, які витрати його очікують.

Ремонт квартири під ключ — та ситуація, при якій замовник ще на початковій стадії чітко знає ціну перетворень у розрахунку на один квадратний метр. Усі витрати чітко прописані у кошторисі та затверджені ще до початку робіт.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...