Реклама

Що подарувати мамі на Новий Рік 2021

Серед новорічної метушні та пошуку локації для святкування, не забудьте про найріднішу людину — маму. Потіште її подарунком і, обов’язково, своєю увагою.
Čytaty latynkoju
Що подарувати мамі на Новий Рік 2021
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. Що подарувати мамі на Новий Рік 2021
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Серед новорічної метушні та пошуку локації для святкування, не забудьте про найріднішу людину — маму. Потіште її подарунком і, обов’язково, своєю увагою.

Колись ви виявляли любов за допомогою яскравої листівки з кольорового паперу й клею ПВА, а тепер покажіть свою вдячність вдало підібраним презентом. А ми з радістю допоможемо вам обрати найкращий варіант.

zkqVpya6RmZGPtlLSPRNN3nDTvjtnHBvNiD6pvpk1tNEIXnT9NeBBu5D29qf0OmMId6fPP84LWH-1oCZHXvf7V3NUGnXzE6WhpL_jrTYZ2IX2_gV4yc7x7xnlXaBF4jbNohfLUhY

Краса у флаконі

Незалежно від віку, жінка залишається жінкою, яка прагне мати гарний вигляд і колекціонувати красиві флакони. Тому вдалим новорічним подарунком буде косметика. Це може бути омолоджувальна сироватка, маска для волосся чи улюблена мамина помада, відтінок якої знайомий з дитинства. Обрати продукти серед різноманіття в EVA допоможуть описи, відгуки та поради консультантів у магазинах. Беріть лише ті засоби, якими мама напевне буде користуватись і які відповідають її потребам.

Есенція затишку

Мамин дім завжди пахне теплом і затишком, але ви можете додати йому трішки атмосфери Нового року. Для цього подаруйте парфуми для дому з лімітованих різдвяних колекцій, які наповнюють простір пахощами імбирного печива, мандаринів і свіжої хвої. Найкраще обрати варіант з керамічною чи скляною вазою, що вписується в інтер’єр, і паличками, які просочені ароматичною сумішшю.

Яскрава деталь

Подарувати мамі на Новий рік аксесуар — чудова ідея. Щоб дарунок був актуальним і створив святковий настрій, обирайте його відповідно до сезону. Так, підійде теплий вовняний шарф, що гармонує з маминим зимовим пальто, чи прикраси, які чудово доповнюють образ із в’язаним светром чи теплою сукнею. Практичним варіантом буде шкіряний гаманець і оригінальний чохол для телефона.

Розумний пристрій

Полегшіть життя домашньої трудівниці з розумною технікою. Придбайте для мами робот-пилосос, який дасть змогу відпочити у вихідний і щодня насолоджуватись чистотою в домі. Закличте її частіше відпочивати, подарувавши електронну книгу. Або ж навпаки заохотьте до активного руху й занять спортом за допомогою фітнес-трекера.

mbp6eNtDECDeXkUJ6GSk2bJLLFC8cjWlBkTrihpG626dM399L59C7NWfdo--mSf6NAU2Dw2XeCO-e4limGhBOKoPFThH44rcSULNa-AxJAmPgB9y_QV7s0WHgwJwin2RrxZxaXe3

Помічник на кухні

Якщо мама любить тішити сім’ю смачною вечерею чи новою випічкою, підтримайте її хобі. Подаруйте якісний силіконовий килимок для випічки чи форму для печива на різдвяну тематику. Неймовірно корисним дарунком стануть електронні ваги, які допоможуть експериментувати та відкривати нові рецепти. Якщо маєте схильність до творчості, придбайте кулінарну книгу та задекоруйте її обкладинку своїми руками, щоб вразити маму приділеною увагою.

Ексклюзивний декор

Для справжнього естета найкращим подарунком стане оригінальний новорічний декор. Спробуйте знайти прикраси на ялинку ручної роботи або пошукайте вишиту вручну скатертину місцевих майстрів. Звісно ж, подарунок викличе безліч емоцій, якщо ви докладете свої старання та створите неймовірний витвір для святкової атмосфери в домі.

Квиток до нових вражень

Якщо ж у мами все є, найкращим рішенням стане сертифікат. Ви можете підтримати її хобі та подарувати їй майстер-клас відомого тренера або познайомити її з чимось новим, відправивши на заняття з йоги, малювання, аеробіки чи плавання. Чудовим подарунком для мами на Новий рік стане відпочинок. Для цього слід придбати сертифікат у спа-салоні чи організувати невелику подорож.

У подарунку для мами найголовніше — це ваша увага та вдячність за її турботу. Постарайтесь не лише вдало підібрати сюрприз, але й провести з мамою бодай кілька годин напередодні Нового року.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...