Реклама

🤪 Через COVID-19 рекордно зросли продажі LEGO — збирають всіма родинами

Через пандемію компанія закрила 616 магазинів по всьому світу, натомість вона збільшила продажі в інтернеті.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
🤪 Через COVID-19 рекордно зросли продажі LEGO — збирають всіма родинами
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 🤪 Через COVID-19 рекордно зросли продажі LEGO — збирають всіма родинами
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Через пандемію компанія закрила 616 магазинів по всьому світу, натомість вона збільшила продажі в інтернеті.

Вплив COVID-19 на LEGO

Нещодавно у компанії повідомили, що пандемія COVID-19 дуже сильно вплинула на продажі конструкторів по всьому світові. Через умови самоізоляції різко збільшився попит на розваги вдома, саме тому сім’ї почали купляти LEGO та збирати їх разом.

За останні півроку обсяг продажів зріс на 14% у порівнянні з аналогічним періодом торік. Окрім того, прибуток збільшився на 7% до 15,7 мільярда данських крон, що складає близько 2,5 мільярда доларів.

Протягом першої половини року ми побачили переваги наших інвестицій в електронну комерцію та розвиток продукції. Наш асортимент впав до вподоби будівельникам будь-якого віку по всьому світові. Завдяки нашій онлайн платформі ми змогли задовольнити попит в інтернеті.

Прес-офіс LEGO
Читайте також: 🎮 LEGO випустить конструктор, з яким можна буде зібрати справжню приставку

Особливо зросли продажі в Америці, Західній Європі та Китаї. Як зазначив гендиректор Нільс Крістіансен, сім’ї почали разом грати та складати набори LEGO, що позитивно вплинуло на відносини у родинах.

Згідно з повідомленням The Guardians найпопулярнішими наборами були LEGO Technic та набори за мотивами «Зоряних війн», «Принцес Діснея» та «Гаррі Поттера».

Також ми вже раніше писали?‍?‍? Карантин покращив спілкування між батьками та дітьми — дослідження, як карантин покращив спілкування між батьками та дітьми — дослідження.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...