Реклама

😷 Uber запустив автоматичне розпізнавання маски та інші заходи безпеки в Україні

Uber вимагатиме у всіх користувачів, водіїв і кур'єрів підтвердити, що вони в масці, перед тим як здійснити поїздку або зробити доставку в Україні. Носіння маски водіями і кур'єрами буде перевірятися автоматично, кожного разу перед виходом на лінію.
Čytaty latynkoju
😷 Uber запустив автоматичне розпізнавання маски та інші заходи безпеки в Україні
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 😷 Uber запустив автоматичне розпізнавання маски та інші заходи безпеки в Україні
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Uber вимагатиме у всіх користувачів, водіїв і кур'єрів підтвердити, що вони в масці, перед тим як здійснити поїздку або зробити доставку в Україні. Носіння маски водіями і кур'єрами буде перевірятися автоматично, кожного разу перед виходом на лінію.

Безпека в Uber

Починаючи з наступного тижня, всім користувачам, водіям і кур’єрам Uber в Україні буде представлено спеціальну інформацію про безпеку і функцію перевірки дотримання заходів безпеки перед поїздкою.

В Україні водіїв проситимуть зробити селфі, щоб переконатися, що вони носять маску або інший засіб захисту. Водій, на якому немає маски або іншого засобу захисту, не зможе вийти на лінію.

Від водіїв також буде вимагатися підтвердження того, що вони вживають додаткові заходи безпеки, такі як регулярна дезінфекція свого автомобіля і надання  своїм пасажирам дезінфікуючого засобу для рук.

У той же час, користувачам в застосунку також будуть нагадувати про заходи безпеки перед здійсненням поїздки. Пасажирів попросять носити маски, обробляти руки перед початком поїздки дезінфектором, сидіти на задніх сидіннях автомобіля і тримати вікна відкритими для провітрювання.

Читайте також: 🛵 Glovo оприлюднили статистику замовлень українців на час карантину

Ці нові заходи безпеки стануть доступними в понеділок, 18 травня, і будуть діяти до кінця червня, коли вони будуть переглянуті на основі актуальних рекомендацій від місцевих органів охорони здоров’я.

Також в Україні будуть такі заходи безпеки:

  • Картки безпеки. Картки безпеки будуть розміщені в транспортних засобах водіїв, щоб нагадувати всім користувачам про правила безпеки в зв’язку з COVID-19.
  • Засоби дезінфекції. Кожен водій в Україні може отримати засіб дезінфекції поверхонь або придбати його і отримати відшкодування витрат від Uber. З наступного тижня близько 4000 санітайзерів буде передано водіям в містах України.
  • Безкоштовне скасування поїздки з міркувань безпеки. Користувачі та водії можуть скасувати поїздку без штрафу, якщо інша сторона не носить маску або інший захисний засіб. Такі скасування повинні бути пов’язані виключно з питаннями безпеки. Правила спільноти Uber забороняють дискримінацію щодо кого-небудь за ознакою раси або передбачуваного національного походження.
  • Нова система зворотного зв’язку щодо здоров’я та гігієни. Будуть нові опції для зворотного зв’язку в застосунок Uber, включаючи повідомлення про те, що у водія або пасажира немає маски. Кожен, хто неодноразово відмічається за порушення нашої нової політики безпеки, ризикує втратити доступ до застосунків Uber.
  • Навчальні матеріали з безпеки. Працюючи з Всесвітньою організацією охорони здоров’я, компанія зібрала поради та рекомендації щодо безпеки, спеціально призначені для сервісів спільного використання та доставки їжі. Вони будуть використовуватися для навчання користувачів, водіїв, кур’єрів і ресторанів.
  • Фінансова підтримка. Водії та кур’єри з діагнозом COVID-19 — або ті, кому потрібно самоізоляція — будуть отримувати фінансову допомогу від Uber на термін до 14 днів. Протягом цього часу вони не зможуть увійти в додаток Uber.

Компанія також виділить $50 мільйонів по всьому світу, щоб допомогти водіям і кур’єрам отримати доступ до захисного обладнання і дезінфікуючих засобів, які їм необхідні для більш безпечної роботи в застосунку Uber. Це включає купівлю та початок поширення понад 7 мільйонів масок і більше 350 000 санітайзерів для водіїв і кур’єрів по всій Європі.

Тепер, коли міста починають знову відкриватися, і люди знову починають пересуватися, ми вживаємо такі заходи, щоб допомогти всім залишатися в безпеці і бути здоровими кожного разу, коли вони використовують Uber.

Дара Хосровшахі, Генеральний директор Uber

Більше інформації про нові заходи безпеки від Uber можна знайти тут.

Також ми вже раніше писали? Apple дозволить Face ID розблоковувати телефон в захисній масці, як Apple дозволить Face ID розблоковувати телефон в захисній масці.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...