Реклама

👽 Пентагон офіційно опублікував відео з НЛО. Ні, це не жарт

Якщо ви раптом подумали, що 2020 рік вас вже нічим не здивує.
Čytaty latynkoju
👽 Пентагон офіційно опублікував відео з НЛО. Ні, це не жарт
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 👽 Пентагон офіційно опублікував відео з НЛО. Ні, це не жарт
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Якщо ви раптом подумали, що 2020 рік вас вже нічим не здивує.

Відео з НЛО

Пентагон опублікував три розсекречені відео, на яких показано, що пілоти ВМС США стикаються з невідомими літаючими об’єктами, про це повідомляє видання The Guardian. 

У Міноборони США вирішили, що записи не містять секретних даних та підтвердили справжність роликів.

Читайте також: 🚀 Що було на небі у ваш день народження: проєкт NASA з фото телескопа Hubble

Ще три роки тому видання The New York Times оприлюднила ці записи у програмі про Пентагон та дослідження НЛО. Усі записи зробили військові на реактивних літаках США в період з 2004 по 2015 рік, а самі відео записані в інфрачервоному діапазоні.

На одному з відео, знятому у 2004 році винищувачем F-18, пілот намагається навести приціл на об’єкт, але він рухається з величезною швидкістю. Коли йому все ж це вдалось, він все одно не міг зрозуміти, що це таке.

На відео 2015 року можна побачити, як літаючий об’єкт переслідує винищувач F-18 Super Hornet. Також можна почути, як пілот по радіо намагається з’ясувати, що саме його переслідує та як воно виглядає.

Міністерство оборони оприлюднює ці відеоролики, щоб розвіяти будь-які припущення серед громади про справжність цих кадрів. Повітряні феномени, що відображені на цих відеоматеріалах, залишаються охарактеризованими як невпізнані.

Сью Гофф, Прессекретарка Пентагону

Представник військово-морського флоту США Джо Гардішер також пояснив, що відео оприлюднили, аби не викликати у військових льотчиків почуття дискомфорту при повідомленні про невпізнані явища, які загрожують безпеці пілота.

Екс-сенатор та лідер більшості у сенаті США, який відповідав за фінансування програми виявлення неопізнаних об’єктів у небі (AATIP) Гаррі Рід також сказав, що він радий, що Пентагон нарешті оприлюднив ці дані:

Це лише поверхня від доступних досліджень та матеріалів.

Гаррі Рід, екс-сенатор США

Також раніше ми писали? NASA полагодила апарат на Марсі, змусивши його вдарити себе лопатою, як NASA полагодила апарат на Марсі, змусивши його вдарити себе лопатою.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...