Реклама

💃🏻 В одному з іспанських міст заборонили сумувати та нудьгувати на час карантину

«Ой не буду горювати буду танцювати».
Čytaty latynkoju
💃🏻 В одному з іспанських міст заборонили сумувати та нудьгувати на час карантину
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 💃🏻 В одному з іспанських міст заборонили сумувати та нудьгувати на час карантину
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
«Ой не буду горювати буду танцювати».

Карантин в Ла-Пола-де-Гордон 

Ла-Пола-де-Гордон — це маленьке містечко розташоване на півночі Іспанії. Нещодавно очільниця міста заборонила городянам сердитися, сумувати та нудьгувати на час карантину. Вона оголосила карантин «чарівним часом».

Пані мер Ноемі Гонсалес вважає, що саме зараз потрібно забути старі образи і проводити більше часу зі своїми близькими. А коли пандемія відступить, люди знову зможуть «гуляти, обійматися, пити каву з друзями».

Мерія міста Ла-Пола-де-Гордон

Мерка впевнена, що дорослі повинні брати приклад з дітей, які навіть в період пандемії діляться радістю з іншими. Вона вважає, що всі проблеми потрібно вирішувати «з посмішкою, обіймами і поцілунками», тому заборонила мешканцям міста сумувати, сумувати, впадати у відчай і нудьгу, принаймі, на час карантину.

Нещодавно в Ісландії також запорпонували незвичайний метод боротьби з нудьгою під час карантину.

«Обіймайте дерева»

Ісландська Лісова служба запропонувала обніматися з деревами, поки не можна обіймати людей. Про це повідомляє Iceland Review.

Співробітники лісового масиву Халлормсштадюр на сході країни розчищають засніжені доріжки, щоб місцеві мешканці могли гуляти під відкритим небом. Як заявили у лісництві, коли ви обіймаєте дерево, «можна відчути енергію дерева пальцями ніг, а потім щось йде вгору по ногах і в груди, а потім в голову».

Це дає таке чудове почуття розслаблення, а потім ти готовий до нового дня і нових випробувань

При цьому відвідувачам рекомендують глибше проходити в ліс, а не зупинятися у першого-ліпшого дерева: це може бути небезпечно, тому що невідомо, скільки людей вже встигло його обійняти. За словами працівників лісництва, п’яти хвилин обіймів в день достатньо, щоб самопочуття покращилося.

Також повідомляють, що дерево не обов’язково повинно бути великим та товстим, це може бути дерево будь-якого розміру.

Також раніше ми писали??‍♂️ Готуємось до літа: як займатися спортом вдома під час карантину — повний гайд гайд, про те як займатись спортом вдома: готуємось до літа під час карантину.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...