Реклама

💊 Як пити воду та матюкатися корисно: всі поради Супрун зібрали на одному сайті

Це блог, у якому зібрали та постійно оновлюють публікації Супрун у Facebook. Інформацію розподілили на чотири категорії: «Здоров'я», «Трансформація», «Міфи» та «Культура».
Čytaty latynkoju
💊 Як пити воду та матюкатися корисно: всі поради Супрун зібрали на одному сайті
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 💊 Як пити воду та матюкатися корисно: всі поради Супрун зібрали на одному сайті
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Це блог, у якому зібрали та постійно оновлюють публікації Супрун у Facebook. Інформацію розподілили на чотири категорії: «Здоров'я», «Трансформація», «Міфи» та «Культура».

Шукати корисні поради виконувачки обов’язків міністра охорони здоров’я Уляни Супрун відтепер простіше.

? Про сайт

Її команда запустила сайт suprun.doctor. Це блог, у якому зібрали та постійно оновлюють публікації Супрун у Facebook.

Інформацію розподілили на чотири категорії: «Здоров’я», «Трансформація», «Міфи» та «Культура». Щоб швидше знайти потрібну пораду або дізнатися, що Супрун думає з актуального питання, можна скористатися пошуком.

<span data-soloveiko_check='MORFOLOGIK_RULE_UK_UA---#---undefined---#---Знайдено ймовірну орфографічну помилку---#---Супрун#суп рун---#---супрун' class='soloveiko-hidden-spell-error' id='soloveiko-687:6' srcset=супрун” width=”1425″ height=”711″>

? Чому запустили

За словами Уляни Супрун, її часто просять написати пост про те, що вона вже розповідала. Тому сайт запустили, щоб читачам було зручніше шукати інформацію за питаннями, які їх цікавлять.

поради

За посиланням можна також прочитати перелік із достовірною науковою інформацією.

❗ Поради від Супрун, як шукати інформацію про здоров’я

  • Ретельно обирайте ресурси, на яких читаєте про здоров’я. До таких не входять ті, що: містять посилання на вигадані дослідження, або взагалі не мають посилань на докази, у яких висновки базуються на усталених традиціях чи практиках.
  • Намагайтеся знаходити та читати найновішу інформацію про здоров’я. Хоча медична інформація з’являється з неймовірною швидкістю, важливо орієнтуватися на найбільш сучасні дані та знання, які мають високий рівень доказовості.
  • Найнижчий рівень мають окремі думки експертів (навіть, якщо це професор), опис окремих випадків та невеликі дослідження.
  • Не шукайте порад в інтернеті. Хоча там є багато корисної інформації, читати її важливо лише на перевірених та правдивих ресурсах.
  • Вдосконалюйте знання англійської мови. Більшість авторитетних ресурсів публікують інформацію саме англійською, бо це мова сучасної науки.
  • Універсальна порада для всіх — прокачувати знання про здоровий спосіб життя. І не лише читати про це, але й виконувати поради.
  • Як би ви не були обізнані у питаннях здоров’я, головний порадник у цьому — ваш лікар. Шукайте свого лікаря.

Читайте також про те, що МОЗ пропонує? МОЗ пропонує заборонити спалювати листя, посипати дороги сіллю та обрізати дерева заборонити спалювати листя, посипати дороги сіллю та обрізати дерева.

Share
Написати коментар
loading...