Реклама

18 подій у Києві, які варто відвідати наступного тижня

Ви ж пам'ятаєте, що редакція Na chasi дбає, аби ваш тиждень пройшов продуктивно і цікаво? Тоді ловіть чергову добірку івентів у Києві на наступні 7 днів та обирайте ті, що вам до вподоби
Čytaty latynkoju
18 подій у Києві, які варто відвідати наступного тижня
  1. Головна
  2. Події
  3. 18 подій у Києві, які варто відвідати наступного тижня
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Ви ж пам'ятаєте, що редакція Na chasi дбає, аби ваш тиждень пройшов продуктивно і цікаво? Тоді ловіть чергову добірку івентів у Києві на наступні 7 днів та обирайте ті, що вам до вподоби

Протягом наступних 7 днів радимо вам звернути увагу на такі бізнес-події:

Пройшло
Нова ера: революція шоппер-маркетингу
Дата та час: Січень 19, 19:00
Ціна: 350 грн

На події говоритимуть про: базові принципи купівельної поведінки; особливості поведінки покупців в різних каналах (гіпермаркети, дискаунтери, магазини біля будинку, парфумерний канал); купівельні місії в залежності від каналу; відмінності споживчих і купівельних інсайтів; інструменти shopper marketing для пошуку ефективних купівельних інсайтів. Захід буде цікавий також тим, хто цікавиться shopper marketing кейсами.

Січень 19, 19:00
Пройшло
UNIT.Talk | Service Design: Як перевершити очікування клієнта
Дата та час: Січень 22, 19:00
Місце проведення: UNIT.City, вулиця Дорогожицька, 1
Ціна: 300 грн

Про Service Design та Design Thinking говорять усі. А передові компанії уже впроваджують найкращі методології створення відмінного сервісу у свій бізнес. Як це робити? На що звернути увагу та до чого прагнути? Запрошуємо на UNIT.Talk із Олегом Коссом, партнером і співзасновником CXdesign, експертом з питань сервіс-дизайну, побудови цілісної системи управління клієнтським досвідом.

Січень 22, 19:00
Пройшло
Семінар Костянтина Коптелова: Побудова системи показників бізнесу
Дата та час: Січень 22, 19:30
Ціна: 200-250 грн

На цьому семінарі спікер допоможе розібратися з логікою побудови панелей індикаторів, відбору показників для неї, відображенням їх. Розбиратимуться не конкретні програмні продукти, а те, що стоїть за ними — фундамент без якого робочу і ефективну панель індикаторів не збудувати. Захід буде корисний власникам бізнесу, менеджерам, керівникам проектів.

Січень 22, 19:30
Пройшло
E-export: як вийти на зовнішні ринки з мінімальними інвестиціями на вході?
Дата та час: Січень 23, 18:15
Ціна: 350 грн

E-Export — електронна комерція, яка передбачає пересилання товарів у поштових або експрес-відправленнях на адресу кінцевого споживача, і має ряд важливих переваг перед великим експортом. На події говоритимуть про таке: у чому полягає суть E-Export; якими є його переваги у порівнянні зі звичним В2В-форматом; основні бізнес-моделі і як це можливо організувати в Україні; організація операційної складової; особливості роботи з торговими платформами: Amazon, eBay, Etsy.

Січень 23, 18:15
Пройшло
Майстер-клас Олександра Говорунова «Бізнес-моделювання: як розбудити бізнес-уяву?»
Дата та час: Січень 24, 19:00
Місце проведення: Ярославський провулок, 1/3
Ціна: безкоштовно

Спікер: Олександр Говорун — власник компанії «Roivix», яка надає комплексні консультаційні послуги в сферах системного менеджменту, фінансів та інформаційних технологій. Основні питання майстер-класу: «налаштування» бізнесу; загрози бізнесу;  пріоритетні напрямки розвитку бізнесу; роль уяви в розвитку бізнесу; бізнес-моделювання як інструмент реалізації бізнес-уяви. Подія зацікавить засновників стартапів і тих, хто замислюються про власний бізнес; бізнесменів, які відчувають, що бізнес заходить в «глухий кут» або йде по замкнутому колу.

Січень 24, 19:00
Пройшло
Лекція «Основи Facebook для бізнесу»
Дата та час: Січень 26, 19:00
Ціна: 250-400 грн

Бажаєте дізнатись більше про можливості та сучасні тренди Facebook, які допоможуть вам перетворити цю платформу на потужний та ефективний інструмент розвитку й просування бізнесу? Про все це ви почуєте на лекції Катерини Дунаєвої. Спікерка займається копірайтингом більше 5 років, проводить курси з копірайтингу та SMM, маркетингові консультації, є засновницею контент-агенції T-REX.

Січень 26, 19:00

Серед великої кількості технологічних івентів, ми обрали для вас наступні:

Пройшло
Офлайн-інтенсив React
Дата та час: Січень 20, 10:00
Ціна: 9 тис грн

Велика кількість позитивних відгуків випускників та їх працевлаштування підтверджують якість матеріалів інтенсиву. Учасники протягом першої частини інтенсиву розробляють стрічку повідомлень Facebook, використовуючи API, написаний спеціально для інтенсиву. Друга частина: розробка персонального додатка. Викладачі: Андрій Мулик, CTO у компанії Lectrum та Дмитро Вакацієнко Team Lead Frontend Developer у компанії Lectrum.

Січень 20, 10:00
Пройшло
Peer Lab Kiev #iOS
Дата та час: Січень 21, 12:00
Ціна: безкоштовно

Peer Lab Kiev — це щотижневі зустрічі iOS розробників у форматі ранкових посиденьок за кавою/чаєм. Захід для програмістів будь-якого рівня: як початківців, так і досвідчених. Новачки можуть прокачати навички, спілкуючись з такими ж як вони, а так само з досвідченими розробниками. Для досвідчених розробників це хороша можливість покращити навички наставника і поділитися своїм досвідом з новачками. Обов’язково зареєструватися заздалегідь.

Січень 21, 12:00
Пройшло
Воркшоп «Exonum Framework for Private Blockchains»
Дата та час: Січень 25, 18:30
Місце проведення: iHUB Kyiv, вулиця Хрещатик, 10
Ціна: безкоштовно

Запрошуємо розробників і технічних фахівців на безкоштовний воркшоп, де на практиці розбиратимуть особливості розробки Exonum проектів, кожен зможе розгорнути свій власний блокчейн і написати сервіс. Спікери: Alex Shevchenko, глава проекту Exonum; Денис Колодін, тех лід проекту Exonum; Олексій Сидоров, Rust розробник; Іван Богуславський, Front-End розробник.

Січень 25, 18:30
Пройшло
Воркшоп з розробки під Android
Дата та час: Січень 26, 19:00
Ціна: безкоштовно

QALight запрошує на безкоштовний QALight Club з розробки під Android. Цікаво і корисно буде всім, особливо новачкам. Ви побачите, що «прокачаний» Android-розробник може зробити за годину, і самі візьмете в цьому участь. Проведе ворркшоп практикуючий розробник Сергій Покровський. Реєстрація за посиланням.

Січень 26, 19:00

Цікавитеся урбаністикою? Радимо вам не пропустити ці 4 заходи:

Пройшло
Презентація книги Ігоря Гирича «Український Київ»
Дата та час: Січень 20, 13:00
Ціна: безкоштовно

Ігор Гирич — київський історик та журналіст. Книга «Український Київ» Ігоря Гирича, що нещодавно вийшла у Видавничий дім «ПенМен», дає суто українське бачення міста, розповідає про постаті й події, які його творили. Цій книзі передував ряд статей та видань автора. Видання неодмінно зацікавить істориків, краєзнавців і всіх, кому небайдужа урбаністична тематика.

Січень 20, 13:00
Пройшло
Лекція про історію та архітектуру київського вокзалу
Дата та час: Січень 22, 20:00
Місце проведення: IZONE, вулиця Набережно-Лугова, 8
Ціна: 100 грн

Семен Широчин розповість про те, як у Києві з’явилась залізна дорога, де знаходився перший київський вокзал та чому вулиця Старовокзальна не прямує до вокзалу. На лекції можна буде дізнатись про сучасну будівлю вокзалу і десятки альтернативних проектів того, якою вона могла стати з початку ХХ століття і до середини 1950-х років.

Січень 22, 20:00
Пройшло
Мрія, висловлювання, утопія — Антон Олійник / BURØ
Дата та час: Січень 25, 19:00
Місце проведення: Educatorium, вулиця Рейтарська, 2
Ціна: безкоштовно

Урбанізація та роботизація робить проект міста найважливішим проектом сучасності. Кожен архітектурний проект різний і торкається різних сфер життя: економіки, суспільства, екології або естетики та потребує свого особистого рішення. Кожен архітектурний проект різний і торкається різних сфер життя: економіки, суспільства, екології або естетики та потребує свого особистого рішення.

Січень 25, 19:00
Пройшло
Агенти змін: як технології та спільнота трансформують місто
Дата та час: Січень 26, 18:30
Ціна: 150 грн

Агенти змін — це організація справжніх джедаїв урбан-дизайну, що вчать Київ розмовляти зі своїми мешканцями людською зрозумілою мовою. На зустрічі говоритимуть про таке: як використовувати сучасні технології в міському дизайні, коли повідомлення в транспорті досі клеять в файлику А4; як розвивати громадський простір, коли з вулиць прибирають останні лавки, щоб на них не спали безхатченки; як визначити реальні проблеми в місті, коли найбільшим недоліком вважають погані дороги та жкг-арт. І все це на прикладі реалізованих проектів.

Січень 26, 18:30

 

І наостанок кілька івентів для тих, хто бажає креативно провести наступний тиждень:

Пройшло
Copyrafting — міні-конференція з копірайтингу
Дата та час: Січень 20, 11:00
Місце проведення: Projector, вулиця Воздвиженська, 34А
Ціна: 800 грн

Новий формат: міні-конференції в Projector. Запрошуємо вас на «Copyrafting» — міні-конференцію для відважних і тих, що пишуть, від фахівців MacPaw, Aimbulance, Prorizni, BBDO Ukraine, BBC Ukrainian, Ambisafe Software. Реєстрація за посиланнням.

Січень 20, 11:00
Пройшло
SEO-, контекст-, контент-фахівець. Як ним стати, коли немає досвіду?
Дата та час: Січень 24, 18:00
Ціна: безкоштовно

На першому EVO MeetUp 2018 ви дізнаєтеся про таке: що являють собою спеціальності SEO-оптимізатор, контекст- і контент-менеджер: основний функціонал і знання, необхідні початківцю і досвідченому фахівцеві; особливості EVO: з якими софт працює компанія, обмеження, додаткові можливості; на прикладах вакансій розбиратимуть основні вимоги до претендентів; які є перспективи кар’єрного росту в EVO тощо. Реєстрація за посиланнням.

Січень 24, 18:00
Пройшло
Riding Bike on Fire: Як організувати наймасштабнішу подію країни
Дата та час: Січень 25, 19:00
Місце проведення: UNIT.City, вулиця Дорогожицька, 1
Ціна: 250 грн

Кожен, хто бодай колись організовував масові заходи, знає — це як їхати на палаючому велосипеді. Усе горить! А якою є організація наймасштабніших івентів країни очима самих творців цих подій? Про це маєте нагоду розпитати організаторів найвідвідуванішого фестивалю України та найбільшої IT-конференції Східної Європи. На заході ви дізнаєтеся найцікавіше з бекстейджу «Зимової Країни» та IT Arena, почуєте інсайти, подискутуєте про тренди івент-індустрії.

Січень 25, 19:00
Пройшло
Як з додатка з нульовим заробітком за півроку вирости в лідера американського ринку. Кейс BetterMe
Дата та час: Січень 26, 19:00
Ціна: 200 грн

Вікторія Репа — CEO BetterMe, додатку для схуднення, розробленого українською компанією Genesis Media.

Основні теми події: аналітика медіа та її відмінності від FMCG-сектора, логістики; digital-маркетинг; редакційні та продуктові процеси в IT; пошук ніші і створення додатка з глобальної перспективою; пошук моделі монетизації; контент-маркетинг; просування додатку в Facebook, Snapchat, Pinterest.

Січень 26, 19:00

Події за хронологією

Пройшло
Нова ера: революція шоппер-маркетингу
Дата та час: Січень 19, 19:00
Ціна: 350 грн

На події говоритимуть про: базові принципи купівельної поведінки; особливості поведінки покупців в різних каналах (гіпермаркети, дискаунтери, магазини біля будинку, парфумерний канал); купівельні місії в залежності від каналу; відмінності споживчих і купівельних інсайтів; інструменти shopper marketing для пошуку ефективних купівельних інсайтів. Захід буде цікавий також тим, хто цікавиться shopper marketing кейсами.

Січень 19, 19:00
Пройшло
Офлайн-інтенсив React
Дата та час: Січень 20, 10:00
Ціна: 9 тис грн

Велика кількість позитивних відгуків випускників та їх працевлаштування підтверджують якість матеріалів інтенсиву. Учасники протягом першої частини інтенсиву розробляють стрічку повідомлень Facebook, використовуючи API, написаний спеціально для інтенсиву. Друга частина: розробка персонального додатка. Викладачі: Андрій Мулик, CTO у компанії Lectrum та Дмитро Вакацієнко Team Lead Frontend Developer у компанії Lectrum.

Січень 20, 10:00
Пройшло
Copyrafting — міні-конференція з копірайтингу
Дата та час: Січень 20, 11:00
Місце проведення: Projector, вулиця Воздвиженська, 34А
Ціна: 800 грн

Новий формат: міні-конференції в Projector. Запрошуємо вас на «Copyrafting» — міні-конференцію для відважних і тих, що пишуть, від фахівців MacPaw, Aimbulance, Prorizni, BBDO Ukraine, BBC Ukrainian, Ambisafe Software. Реєстрація за посиланнням.

Січень 20, 11:00
Пройшло
Презентація книги Ігоря Гирича «Український Київ»
Дата та час: Січень 20, 13:00
Ціна: безкоштовно

Ігор Гирич — київський історик та журналіст. Книга «Український Київ» Ігоря Гирича, що нещодавно вийшла у Видавничий дім «ПенМен», дає суто українське бачення міста, розповідає про постаті й події, які його творили. Цій книзі передував ряд статей та видань автора. Видання неодмінно зацікавить істориків, краєзнавців і всіх, кому небайдужа урбаністична тематика.

Січень 20, 13:00
Пройшло
Peer Lab Kiev #iOS
Дата та час: Січень 21, 12:00
Ціна: безкоштовно

Peer Lab Kiev — це щотижневі зустрічі iOS розробників у форматі ранкових посиденьок за кавою/чаєм. Захід для програмістів будь-якого рівня: як початківців, так і досвідчених. Новачки можуть прокачати навички, спілкуючись з такими ж як вони, а так само з досвідченими розробниками. Для досвідчених розробників це хороша можливість покращити навички наставника і поділитися своїм досвідом з новачками. Обов'язково зареєструватися заздалегідь.

Січень 21, 12:00
Пройшло
UNIT.Talk | Service Design: Як перевершити очікування клієнта
Дата та час: Січень 22, 19:00
Місце проведення: UNIT.City, вулиця Дорогожицька, 1
Ціна: 300 грн

Про Service Design та Design Thinking говорять усі. А передові компанії уже впроваджують найкращі методології створення відмінного сервісу у свій бізнес. Як це робити? На що звернути увагу та до чого прагнути? Запрошуємо на UNIT.Talk із Олегом Коссом, партнером і співзасновником CXdesign, експертом з питань сервіс-дизайну, побудови цілісної системи управління клієнтським досвідом.

Січень 22, 19:00
Пройшло
Семінар Костянтина Коптелова: Побудова системи показників бізнесу
Дата та час: Січень 22, 19:30
Ціна: 200-250 грн

На цьому семінарі спікер допоможе розібратися з логікою побудови панелей індикаторів, відбору показників для неї, відображенням їх. Розбиратимуться не конкретні програмні продукти, а те, що стоїть за ними — фундамент без якого робочу і ефективну панель індикаторів не збудувати. Захід буде корисний власникам бізнесу, менеджерам, керівникам проектів.

Січень 22, 19:30
Пройшло
Лекція про історію та архітектуру київського вокзалу
Дата та час: Січень 22, 20:00
Місце проведення: IZONE, вулиця Набережно-Лугова, 8
Ціна: 100 грн

Семен Широчин розповість про те, як у Києві з’явилась залізна дорога, де знаходився перший київський вокзал та чому вулиця Старовокзальна не прямує до вокзалу. На лекції можна буде дізнатись про сучасну будівлю вокзалу і десятки альтернативних проектів того, якою вона могла стати з початку ХХ століття і до середини 1950-х років.

Січень 22, 20:00
Пройшло
E-export: як вийти на зовнішні ринки з мінімальними інвестиціями на вході?
Дата та час: Січень 23, 18:15
Ціна: 350 грн

E-Export — електронна комерція, яка передбачає пересилання товарів у поштових або експрес-відправленнях на адресу кінцевого споживача, і має ряд важливих переваг перед великим експортом. На події говоритимуть про таке: у чому полягає суть E-Export; якими є його переваги у порівнянні зі звичним В2В-форматом; основні бізнес-моделі і як це можливо організувати в Україні; організація операційної складової; особливості роботи з торговими платформами: Amazon, eBay, Etsy.

Січень 23, 18:15
Пройшло
SEO-, контекст-, контент-фахівець. Як ним стати, коли немає досвіду?
Дата та час: Січень 24, 18:00
Ціна: безкоштовно

На першому EVO MeetUp 2018 ви дізнаєтеся про таке: що являють собою спеціальності SEO-оптимізатор, контекст- і контент-менеджер: основний функціонал і знання, необхідні початківцю і досвідченому фахівцеві; особливості EVO: з якими софт працює компанія, обмеження, додаткові можливості; на прикладах вакансій розбиратимуть основні вимоги до претендентів; які є перспективи кар'єрного росту в EVO тощо. Реєстрація за посиланнням.

Січень 24, 18:00
Пройшло
Майстер-клас Олександра Говорунова «Бізнес-моделювання: як розбудити бізнес-уяву?»
Дата та час: Січень 24, 19:00
Місце проведення: Ярославський провулок, 1/3
Ціна: безкоштовно

Спікер: Олександр Говорун — власник компанії «Roivix», яка надає комплексні консультаційні послуги в сферах системного менеджменту, фінансів та інформаційних технологій. Основні питання майстер-класу: «налаштування» бізнесу; загрози бізнесу;  пріоритетні напрямки розвитку бізнесу; роль уяви в розвитку бізнесу; бізнес-моделювання як інструмент реалізації бізнес-уяви. Подія зацікавить засновників стартапів і тих, хто замислюються про власний бізнес; бізнесменів, які відчувають, що бізнес заходить в «глухий кут» або йде по замкнутому колу.

Січень 24, 19:00
Пройшло
Воркшоп «Exonum Framework for Private Blockchains»
Дата та час: Січень 25, 18:30
Місце проведення: iHUB Kyiv, вулиця Хрещатик, 10
Ціна: безкоштовно

Запрошуємо розробників і технічних фахівців на безкоштовний воркшоп, де на практиці розбиратимуть особливості розробки Exonum проектів, кожен зможе розгорнути свій власний блокчейн і написати сервіс. Спікери: Alex Shevchenko, глава проекту Exonum; Денис Колодін, тех лід проекту Exonum; Олексій Сидоров, Rust розробник; Іван Богуславський, Front-End розробник.

Січень 25, 18:30
Пройшло
Riding Bike on Fire: Як організувати наймасштабнішу подію країни
Дата та час: Січень 25, 19:00
Місце проведення: UNIT.City, вулиця Дорогожицька, 1
Ціна: 250 грн

Кожен, хто бодай колись організовував масові заходи, знає — це як їхати на палаючому велосипеді. Усе горить! А якою є організація наймасштабніших івентів країни очима самих творців цих подій? Про це маєте нагоду розпитати організаторів найвідвідуванішого фестивалю України та найбільшої IT-конференції Східної Європи. На заході ви дізнаєтеся найцікавіше з бекстейджу «Зимової Країни» та IT Arena, почуєте інсайти, подискутуєте про тренди івент-індустрії.

Січень 25, 19:00
Пройшло
Агенти змін: як технології та спільнота трансформують місто
Дата та час: Січень 26, 18:30
Ціна: 150 грн

Агенти змін — це організація справжніх джедаїв урбан-дизайну, що вчать Київ розмовляти зі своїми мешканцями людською зрозумілою мовою. На зустрічі говоритимуть про таке: як використовувати сучасні технології в міському дизайні, коли повідомлення в транспорті досі клеять в файлику А4; як розвивати громадський простір, коли з вулиць прибирають останні лавки, щоб на них не спали безхатченки; як визначити реальні проблеми в місті, коли найбільшим недоліком вважають погані дороги та жкг-арт. І все це на прикладі реалізованих проектів.

Січень 26, 18:30
Пройшло
Як з додатка з нульовим заробітком за півроку вирости в лідера американського ринку. Кейс BetterMe
Дата та час: Січень 26, 19:00
Ціна: 200 грн

Вікторія Репа — CEO BetterMe, додатку для схуднення, розробленого українською компанією Genesis Media.

Основні теми події: аналітика медіа та її відмінності від FMCG-сектора, логістики; digital-маркетинг; редакційні та продуктові процеси в IT; пошук ніші і створення додатка з глобальної перспективою; пошук моделі монетизації; контент-маркетинг; просування додатку в Facebook, Snapchat, Pinterest.

Січень 26, 19:00
до зустрічі
у наступному дайджесті

Не забувайте читати дайджести івентів на тиждень від Na chasi щоп’ятниці, щоби не пропускати цікаві та інформативні заходи у столиці.

Share
Написати коментар
loading...