Реклама

Подкаст про мистецтво «Сноби»: новий сезон з рубриками «Художники» та «Колекціонери» 

Новий сезон пропонує платформу для дискусії, місце діалогу між гравцями культури. 
Čytaty latynkoju
Подкаст про мистецтво «Сноби»: новий сезон з рубриками «Художники» та «Колекціонери» 
  1. Головна
  2. Подкасти
  3. Подкаст про мистецтво «Сноби»: новий сезон з рубриками «Художники» та «Колекціонери» 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Новий сезон пропонує платформу для дискусії, місце діалогу між гравцями культури. 

Подкаст «Сноби» відкриває 4 сезон з новим форматом — відео на Youtube та дві рубрики «художники» й «колекціонери». Формат дозволяє виходити за рамки розмов про мистецтво та шлях митців, охоплюючи теми культури, збереження спадщини, документування мистецтва війни, культуру колекціонування та меценатства, інвестицій у мистецтво. Новий сезон пропонує платформу для дискусії, місце діалогу між гравцями культури. Мета подкасту стати простором для творців, колекціонерів, місцем для дискусій про трансформацію культури та українського суспільства.

Рубрика «Художники» — це дискусії митців з митцями про підходи, досвід та кризи, через які проходять творці. 

Рубрика «Колекціонери» — це розмови про колекціонування, інвестиції в мистецтво, меценатство та ринок сучасного мистецтва в Україні. Ведучою рубрики стала Наташа Ткаченко, art-консультантка, засновниця платформи українського сучасного мистецтва Spilne Art та громадської організації «Спільне мистецтво».

У першому епізоді Наташа Ткаченко поспілкувалася з Гнатом Забродським про юридичний аспект колекціонування. Гнат Забродський — юрист у сфері культури й мистецтва, куратор і менеджер культурних проєктів у ГО «Музей Сучасного Мистецтва» (МСМ). Говорили про необхідні документи при продажу й вивезенню мистецьких робіт за кордон, особливості оподаткування художників. Також у випуску про колекцію Гната, від творчості сучасних митців та міркували про юридичні аспекти у сфері колекціонування та музейної справи. Прослухати або подивитися перший випуск можна за посиланням.

Нові епізоди щодва тижні з’являтимуться у відеоформаті на YouTube та аудіоформаті на всіх основних подкаст-платформах: Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts та інші. Крім того, подкаст доступний на Megogo audio

Новий сезон подкасту реалізується Тетяною Тадай та подкаст продакшеном YEP у партнерстві з платформою українського сучасного мистецтва Spilne Art

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...