Реклама

Аудіоконтент Радіо Культура став доступний на MEGOGO 

Медіасервіс MEGOGO та Радіо Культура оголошують про відкриття широкого каталогу аудіолітературного контенту на сервісі в Україні. 
Čytaty latynkoju
Аудіоконтент Радіо Культура став доступний на MEGOGO 
  1. Головна
  2. Подкасти
  3. Аудіоконтент Радіо Культура став доступний на MEGOGO 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Медіасервіс MEGOGO та Радіо Культура оголошують про відкриття широкого каталогу аудіолітературного контенту на сервісі в Україні. 

Проєкт об’єднує виробничу майстерність Радіо Культура та дистрибуційну потужність MEGOGO, і є унікальним для українського ринку. 

Відтепер користувачі можуть послухати аудіоконтент з архівів не тільки в ефірі Радіо Культура, на сайті ukr.radio та подкаст-платформах, а також у зручний для себе час на MEGOGO у розділі «Аудіо».

«Наша стратегічна співпраця з Радіо Культура не просто розширює дистрибуцію контенту, а й визначає новий рівень взаємодії між лінійним виробником та ОТТ/стрімінговим сервісом. Після початку повномасштабного вторгнення в Україні суттєво зросло радіослухання, тому надавати доступ до літературного контенту якомога ширшій аудиторії на MEGOGO є нашим суспільним обовʼязком, і для цього ми залучаємо всі доступні методи та інструменти. Вірю, що різноманітна широка аудиторія MEGOGO відкриє для себе нові цінні твори з каталогу», — розповідає Катерина Котвіцька, менеджерка MEGOGO AUDIO. 

Серед унікального каталогу контенту до прослуховування стали доступні радіодрами, проза, гостросюжетна література, документалістика та біографічні твори від Софії Андрухович, Григорія Сковороди, Ольги Кобилянської, Гната Хоткевича, Івана Франка, Євгена Плужника, Івана Багряного, Наталії Ворожбит та багатьох інших авторів. 

«Команда Радіо Культура має унікальний досвід роботи з радіолітературним контентом і радіодокументалістикою. Ми поширюємо на всіх доступних в Україні платформах наші радіопередачі у вигляді подкастів, та постійно шукаємо нові й нові способи зручної доставки контенту. Початок співпраці з MEGOGO — це нагода зібрати й запропонувати вашій увазі кураторську добірку наших знакових аудіо. Особливістю колекції від Радіо Культура є  виняткова колекція голосів, які озвучують запропоновані твори — все це зірки українських театру та кіно. Також важливо, що цей контент може зібрати разом усю родину — тут є і захопливі детективні серіали, і програмна українська й зарубіжна класична література для школярів, і знакові сучасні твори в зірковому звучанні, і глибока радіодокументалістика про справді важливі речі, і біографічні твори про видатних українців та українок. З MEGOGO все це стало ще доступнішим», — коментує Ірина Славінська, виконавча продюсерка суспільного Радіо Культура. 

Наразі каталог налічує 85 одиниць контенту та поступово розширюватиметься. Мобільний застосунок MEGOGO стане ключовим інструментом для зручного доступу до каталогу Радіо Культура, а пізніше його доповнить М-плейлист на сервісі. Послухати твори можна безоплатно в застосунку MEGOGO у розділі «Аудіо»

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...