Реклама

🤔 Spotify скасовує ще два популярні подкасти

Čytaty latynkoju
🤔 Spotify скасовує ще два популярні подкасти
  1. Головна
  2. Подкасти
  3. 🤔 Spotify скасовує ще два популярні подкасти
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У Spotify повідомили, що скасовують два своїх подкасти, Heavyweight і Stolen.

Зазначається, що обидва шоу завершать свої поточні сезони на Spotify, а потім будуть вільні переходити на інші платформи. Разом з тим, скасування подкастів не пов’язане зі скороченнями 17% персоналу, про яке повідомили раніше. Шоу скасовують, оскільки платформа скорочує свої інвестиції в подкасти.

Ми надзвичайно пишаємося командами, які підтримували цих талановитих оповідачів у кожному неймовірному епізоді Heavyweight і Stolen. Ми раді поділитися майбутніми епізодами та сезоном, які будуть доступні на Spotify та інших платформах подкастів, і ми працюватимемо з творцями шоу, щоб забезпечити плавний перехід, де б ці серіали не виходили далі.

Spotify

Подкаст Heavyweight тривав вісім сезонів та допомагав гостям пережити важкі моменти з їхнього минулого. Stolen, який завершив два сезони та готувався до випуску третього, досліджує історії про корінних жителів. Перший сезон Stolen свого часу отримав Пулітцерівську премію.

Ці два шоу приєднуються до інших скасованих подкастів — у жовтні Spotify скасував 10 шоу від студій Parcast і Gimlet.

Раніше ми повідомляли, що у Spotify відбувся третій раунд скорочень — платформа звільнила 17% персоналу, що дорівняє приблизно 1500 працівникам.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...