Реклама

🎙 Портрет українського подкастера: долучайтесь до дослідження від MEGOGO AUDIO 

Мета проєкту — отримання актуальної інформації про стан ринку подкастингу в Україні.
Čytaty latynkoju
🎙 Портрет українського подкастера: долучайтесь до дослідження від MEGOGO AUDIO 
  1. Головна
  2. Подкасти
  3. 🎙 Портрет українського подкастера: долучайтесь до дослідження від MEGOGO AUDIO 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Мета проєкту — отримання актуальної інформації про стан ринку подкастингу в Україні.

MEGOGO AUDIO, український проєкт із найбільшою кількістю українських подкастів і аудіокнижок та частина медіасервісу MEGOGO, запускає дослідження подкастерів.

Команда MEGOGO AUDIO вже понад три роки працює на розвиток українського ринку подкастів. З одного боку, якісні українські проєкти вже не перший рік утримують увагу аудиторії, що неодноразово підтверджувала премія «Слушно», а з іншого — на ринку практично відсутня інформація про його стан та гравців. Час дослідити галузь, відстежити тенденції та поділитися інформацією з професійною спільнотою.

Валерія Толочина, маркетинг-директорка MEGOGO

Анкета складається з 30 запитань, серед яких: портрет автора та географія, процес роботи над подкастами, жанри і формати, монетизація, а також загальний блок про професійні та особисті зацікавлення авторів у подкастингу.

Взяти участь в опитуванні можуть всі, хто займається подкастами:  від незалежних авторів аудіопроєктів до великих медіа, IT-компаній та креативних агенцій, які створюють подкасти під своїм брендом.

Опитування у Google Forms повністю анонімне, проходить з 10 липня до 18 серпня. Команда аналітиків медіасервісу MEGOGO проаналізує результати учасників та представить детальний звіт.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...