Реклама

🎙 Інше інтерв'ю — Ігор Козловський: «Не треба очікувати, треба жити»

Čytaty latynkoju
🎙 Інше інтерв'ю — Ігор Козловський: «Не треба очікувати, треба жити»
  1. Головна
  2. Подкасти
  3. 🎙 Інше інтерв'ю — Ігор Козловський: «Не треба очікувати, треба жити»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Герой нового епізоду «Іншого інтерв’ю» – науковець, релігієзнавець, історик, колишній політв’язень, який свого часу провів майже два роки у полоні так званої «ДНР» Ігор Козловський.

Це вже наша третя зустріч з Ігорем Анаталійовичем в «Іншому інтерв’ю». Вперше ми розмовляли в розпал панедмії, потім зустрілися у напівпорожньому Києві рік тому, за пару місяців після початку повномасштабного вторгнення, і ось зустрілися знову.

Зустрілися, аби поговорити про те, як війна може зробити нас сильнішими, чим радикально відрізняємося від росіян, яку послугу робимо Європі кожним днем нашої боротьби, чому навіть після перемоги на нас чекають дуже непрості часи, та як пройти їх достойно. Про все це і не тільки – у сьогоднішній розмові.

Будете слухати з мобільного? Тоді вам сюди

У бонусном фрагменті, записаному спеціально для патронів «Іншого інтерв’ю», ми говоримо з Ігорем Козловським про мужність і те, як чи існують способи її розвивати. Приєднуйтеся просто зараз і отримаєте доступ до усіх бонусних фрагментів з попередніх випусків – patreon.com/inshe.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...