Реклама

🎙 Інше інтерв'ю — (The Maneken, ONUKA): «Війна звучить жахливо»

Čytaty latynkoju
🎙 Інше інтерв'ю — (The Maneken, ONUKA): «Війна звучить жахливо»
  1. Головна
  2. Подкасти
  3. 🎙 Інше інтерв'ю — (The Maneken, ONUKA): «Війна звучить жахливо»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Сьогодні на вас чекає розмова з одним з найкрутіших українських музичних продюсерів, композитором, аранжувальником і музикантом Євгеном Філатовим, він вже лідер проєкту The Maneken, а також людина, яка відповідає за мега-якісне звучання гурту ONUKA. Крім того, Євген – ведучий тревел-шоу «Як звучить світ. Україна». Ідея програми – зібрати звуки, які якнайкраще передають особливості того чи іншого міста нашої країни.

Чому це тревел-шоу з’явилося саме зараз? Які звуки рідного Донецька Євген записав би, якби вирушив у це, тимчасового, окуповане місто? Як справляється з роллю батька маленького сина, який підростає у такі непрості часи? Чи готовий брати до рук зброю та в який незвичний спосіб знімає стрес? Про все це і не тільки у сьогоднішній розмові.

Спеціально для патронів «Іншого інтерв’ю» Євген Філатов розповідає про свої стосунки з натхненням, а також ділиться секретом раціонального використання часу. Отримайте доступ, ставши патроном: https://www.patreon.com/inshe 

В цьому сезоні ваші донати ми передаємо благодійному фонду «Підтримай армію України», який з 2014 року надає допомогу українським військовим.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...