Реклама

🎙 Інше інтерв'ю — Маргарита Бурковська, «Бачення метелика»: «Українське кіно вже на світовому рівні»

Čytaty latynkoju
🎙 Інше інтерв'ю — Маргарита Бурковська, «Бачення метелика»: «Українське кіно вже на світовому рівні»
  1. Головна
  2. Подкасти
  3. 🎙 Інше інтерв'ю — Маргарита Бурковська, «Бачення метелика»: «Українське кіно вже на світовому рівні»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Сьогодні на вас чекає розмова з акторкою Маргаритою Бурковською, яка дуже талановито зіграла головну роль у фільмі «Бачення Метелика». Його прем’єра відбулася на Каннському кінофестивалі у 2022 році, а в Україні цей фільм вийшов у прокат буквально днями. Ця картина здобула перемогу на Одеському міжнародному кінофестивалі та п’ять номінацій на Національну премію кінокритиків «Кіноколо».


Ми поговорили з Маргаритою про те, чому кіно під час війни – на часі, в чому полягає особливість сприйняття українців наших фільмів, як підготовка до зйомок у «Баченні метелика» змінила її особисто та чому хоче, аби цей фільм побачило якомога більше людей.

Мені здається, треба припинити політику протиставляння культури, як чогось незрозумілого, ефемерного, і чогось реального — наприклад, ЗСУ. Треба підтримувати ЗСУ, однак ці питання не лежать в одній площині

Якщо ми щось не зафіксуємо як фото чи репортаж, то наче цього не існує

Я проти того, щоб українці сиділи й чекали перемогу. Творіть її тут і зараз

Спеціально для патронів подкасту Маргарита розповідає про улюблених режисерів та рекомендує артхаусні фільми, які обов’язково треба подивитися.

В цьому сезоні ваші донати ми передаємо благодійному фонду «Підтримай армію України», який з 2014 року надає допомогу українським військовим.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...