Реклама

🔈 Подкаст «Інше інтерв’ю»: Женя Янович: про комедію «Бурштинові копи», Арсена Авакова та друга-депутата 

Čytaty latynkoju
🔈 Подкаст «Інше інтерв’ю»: Женя Янович: про комедію «Бурштинові копи», Арсена Авакова та друга-депутата 
  1. Головна
  2. Подкасти
  3. 🔈 Подкаст «Інше інтерв’ю»: Женя Янович: про комедію «Бурштинові копи», Арсена Авакова та друга-депутата 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Новим героєм «Іншого інтерв’ю» став співзасновник та актор студії «Мамахохотала», виконавець головних ролей у фільмах «Інфоголік» і «Бурштинові копи» Женя Янович. У розмові з Володимиром Анфімовим Женя розповів про все найцікавіше, що залишилося за лаштунками зйомок комедії про боротьбу з бурштиновою мафією, висловив своє ставлення до колишнього міністра МВС Авакова та поліції в цілому, а також розповів історію потрапляння до парламенту свого колеги і друга Романа Грищука.

Хочете, аби якісного україномовного контенту ставало більше? Не забувайте в нього інвестувати! Приєднуйтеся до чудової спільноти патронів та патронок «Іншого інтерв’ю»: patreon.com/inshe

Про що ще розповів Женя Янович?

  • як насправді знімають бійки в кіно,
  • чому навчився завдяки зйомках у «Бурштинових копах»,
  • в чому особливість українського гумору,
  • як навчитися жартувати краще,
  • на кого з українських стендаперів радить звернути увагу,
  • чи користувався допомогою друга-депутата

та багато іншого.

Подобається «Інше інтерв’ю»? Будь ласка, розкажіть про нього друзям та залиште свій відгук на Apple Podcasts!

Ось про що, зокрема, розповів Женя Янович

  • Про свого персонажа в комедії «Бурштинові копи»

Ми спеціально робили його дуже правильним – він довіряє тільки собі, він розуміє, що хоче змінити цю державу, у нього є свої принципи. Маючи цей набір якостей, маючи батька, який колись також був в органах, але займався власним збагаченням, він не йде в тепле місце в прокуратуру, а обирає кар’єру патрульного. Випадково мій герой потрапляє не в дуже штатну ситуацію, після якої його переводять в Житомирську область, в село Нижні Петрівці. Він не розуміє, чому тут бабусі їздять на Ленд Крузерах, чому багато будинків шикарних – це ж село. Виявляється, що там нелегально копають бурштин. В ході розслідування він натрапляє на мафію, яка цим всім заправляє. Тепер його задача – їх перемогти.

  •  Про колишнього колегу, який став депутатом партії «Слуга народу»

Я з ним переписуюсь. Буває скидаю йому якісь відео депутатів його фракції, кажу «Рома, а шо тут?». А він говорить: «Ми самі тут сидимо в шоці просто». Просто голуби, які нічому не вчаться. Є там такі персонажі, але вони є фактично в будь-якій партії.

  • Про гумористів

Я думаю, що кожен гуморист набагато сумніший в реальному житті, аніж здається вам зі сцени. Мені здається стендаперами дуже часто стають ті люди, які мають дуже багато думок різних, якими їм треба ділитися. Тому що, якщо вони не почнуть ними ділитися, то просто зійдуть з розуму.

Інші подкасти можна знайти під спеціальним тегом «Інше інтерв’ю».

Станьте спонсором подкасту «Інше інтерв'ю»

Пропонуємо найтрендовіший та найефективніший формат інтеграції. За дослідженням Nielsen, реклама в подкасті у 4,4 раза ефективніша за візуальну рекламу.

У випадку спонсорства «Іншого інтерв’ю» ви отримуєте подвійну дію: аудіореклама в подкасті та візуальна реклама на сайті з гарантованими переглядами та прослуховуваннями.

Цікаво? Дивіться деталі за посиланням та пишіть нам на пошту — [email protected]

Про подкаст «Інше інтерв’ю»

Від Backstreet Boys до Бернара Вербера – за час роботи на радіо Володимир Анфімов узяв понад 200 інтерв’ю. Змінивши сферу і ставши експертом з комунікацій, він так само обожнює спілкуватися з цікавими людьми. Кожен герой подкасту «Інше інтерв’ю» – це особистість з унікальною історією, незвичним досвідом або набором знань. В розмові з ведучим гості розповідають про свої злети та падіння, перемоги та факапи, і найголовніше, уроки, які зробили їх тими, ким вони є зараз.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...