Реклама

🔈 Подкаст «Інше інтерв’ю»: Едіт Єва Еґер: про нову книгу, в'язницю розуму, нациста всередині та любов 

Čytaty latynkoju
🔈 Подкаст «Інше інтерв’ю»: Едіт Єва Еґер: про нову книгу, в'язницю розуму, нациста всередині та любов 
  1. Головна
  2. Подкасти
  3. 🔈 Подкаст «Інше інтерв’ю»: Едіт Єва Еґер: про нову книгу, в'язницю розуму, нациста всередині та любов 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

«Інше інтерв’ю» повертається! У першому випуску четвертого сезону співрозмовницею Володимира Анфімова стала колишня ув’язнена нацистських концтаборів, а нині відома психологиня, спеціалістка з лікування посттравматичного стресового розладу та авторка бестселеру «Вибір» Едіт Єва Еґер.

У свіжому епізоді «Іншого інтерв’ю» докторка розповідає про свою нову книгу «Дар» та ділиться секретами звільнення з в’язниці власного розуму.

Хочете, аби якісного україномовного контенту ставало більше? Не забувайте в нього інвестувати! Приєднуйтеся до чудової спільноти патронів та патронок «Іншого інтерв’ю»: patreon.com/inshe

Слухати:

Читайте також: 🎧 В Україні створили першу премію для подкастів — «Слушно»

Ось про що, зокрема, розповіла докторка Еґер

  •  Про небезпеку стану жертви

Коли ви жертва, ви завжди знайдете свого кривдника. Цей стан – він дає вам дозвіл нічого не робити, залишатися пасивним. І це про інфантилізм. Коли ви дитина, ви сидите на задньому сидінні, а хтось кермує автомобілем. Але коли ви дорослішаєте, вам доводиться приймати рішення – я хочу, щоб мене кудись везли чи я хочу бути водієм? Тому це важливе рішення – я хочу бути дитиною чи дорослим. Тому що немає свободи без відповідальності. Свобода без відповідальності – це анархія.

  • Про молодість

Наприкінці місяця мені буде 94-и, але я ніколи не почувалася такою молодою, тому що я знаю – кожна мить є дуже цінною. І я дуже, дуже молода. Я живу у теперішньому моменті. Я не живу в Аушвіці, але Аушвіц – це частина мене, яку я ніколи не забуду і не подолаю. Я примирилася з цим. Я називаю її «моя заповітна рана». І я думаю, що це дуже корисно – те, як я спромоглася не дозволити обставинами вбити мій дух.

  • Про любов до себе

Дуже важливо дбати про себе. Любов до інших починається з любові до себе. Єдина людина, яка з нами гарантовано на все життя – це ми самі. Решта стосунків, на жаль, закінчаться.

Читайте також: Едіт Єва Еґер — про виживання в Аушвіці, самозцілення та силу позитивного мислення

Інші подкасти можна знайти під спеціальним тегом «Інше інтерв’ю».

Станьте спонсором подкасту «Інше інтерв'ю»

Пропонуємо найтрендовіший та найефективніший формат інтеграції. За дослідженням Nielsen, реклама в подкасті у 4,4 раза ефективніша за візуальну рекламу.

У випадку спонсорства «Іншого інтерв’ю» ви отримуєте подвійну дію: аудіореклама в подкасті та візуальна реклама на сайті з гарантованими переглядами та прослуховуваннями.

Цікаво? Дивіться деталі за посиланням та пишіть нам на пошту — [email protected]

Про подкаст «Інше інтерв’ю»

Від Backstreet Boys до Бернара Вербера – за час роботи на радіо Володимир Анфімов узяв понад 200 інтерв’ю. Змінивши сферу і ставши експертом з комунікацій, він так само обожнює спілкуватися з цікавими людьми. Кожен герой подкасту «Інше інтерв’ю» – це особистість з унікальною історією, незвичним досвідом або набором знань. В розмові з ведучим гості розповідають про свої злети та падіння, перемоги та факапи, і найголовніше, уроки, які зробили їх тими, ким вони є зараз.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...