Реклама

🔈 Подкаст «Інше інтерв’ю»: Наталка Макогон — про неймовірний світ київської підземки, карантин, та метро на Виноградар

Гостею другого у партнерстві з Na chasi випуску подкасту «Інше інтерв'ю» стала Наталка Макогон, заступниця начальника Київського метрополітену.
Čytaty latynkoju
🔈 Подкаст «Інше інтерв’ю»: Наталка Макогон — про неймовірний світ київської підземки, карантин, та метро на Виноградар
  1. Головна
  2. Місто
  3. 🔈 Подкаст «Інше інтерв’ю»: Наталка Макогон — про неймовірний світ київської підземки, карантин, та метро на Виноградар
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Гостею другого у партнерстві з Na chasi випуску подкасту «Інше інтерв'ю» стала Наталка Макогон, заступниця начальника Київського метрополітену.

У свіжому епізоді подкасту заступниця начальника Київського метрополітену Наталка Макогон розповідає про те, як метро живе в період карантину, коли з підземки приберуть турнікети, що б’ють пасажирів, чи з’являться колись на станціях туалети, скільки заробляють машиністи та коли чекати відкриття метро на Виноградар.

Що ще розповіла Наталка Макогон?

  • яким був її найнапруженіший день роботи,
  • як потрапити на екскурсію тунелями метро,
  • скільки коштує зняти в підземці кліп або рекламу,
  • коли на станціях з’явиться швидкісний Інтернет,
  • скільки отримують машиністи поїздів,
  • чи готова підземка до відкриття після перерви

та багато іншого.  

Слухати:

Станьте спонсором подкасту «Інше інтерв'ю»

Пропонуємо найтрендовіший та найефективніший формат інтеграції. За дослідженням Nielsen, реклама в подкасті у 4,4 рази ефективніша за візуальну рекламу.

У випадку спонсорства «Іншого інтерв’ю» ви отримуєте подвійну дію: аудіореклама в подкасті та візуальна реклама на сайті з гарантованими переглядами та прослуховуваннями.

Цікаво? Дивіться деталі за посиланням та пишіть нам на пошту — [email protected]

Слухайте також попередній випуск подкасту «Інше інтерв’ю» з Сашком Положинським — колишнім лідером гуртів «Тартак» та «Був’є» про вихід із «Тартака», реалії шоу-бізнесу та політичні амбіції.

Інші подкасти у майбутньому можна буде знайти під спеціальним тегом «Інше інтерв’ю».

Про подкаст «Інше інтерв’ю»

Від Backstreet Boys до Бернара Вербера – за час роботи на радіо Володимир Анфімов узяв понад 200 інтерв’ю. Змінивши сферу і ставши експертом з комунікацій, він так само обожнює спілкуватися з цікавими людьми. Кожен герой подкасту «Інше інтерв’ю» – це особистість з унікальною історією, незвичним досвідом або набором знань. В розмові з ведучим гості розповідають про свої взлети та падіння, перемоги та факапи, і найголовніше, уроки, які зробили їх тими, ким вони є зараз.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...