Реклама

Нова динамічна композиція від Yevhenii Dubovyk. Слухаємо сингл "Motion" 

Інструментальний трек про рух вперед та розвиток кожного з нас, не зважаючи на будь-які зовнішні обставини
Čytaty latynkoju
Нова динамічна композиція від Yevhenii Dubovyk. Слухаємо сингл "Motion" 
  1. Головна
  2. Новини
  3. Нова динамічна композиція від Yevhenii Dubovyk. Слухаємо сингл "Motion" 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Інструментальний трек про рух вперед та розвиток кожного з нас, не зважаючи на будь-які зовнішні обставини

Трек Motion є п’ятим синглом проєкту Yevhenii Dubovyk. Цього разу до співпраці був залучений також гітарист, що відповідає концепції “новий трек – новий інструмент”. В усіх наступних роботах планується співпраця з новими музикантами також. 

Я не хочу, щоб це був постійно однаковий сталий гурт. Це більше як поле для експериментів, де завжди можна шукати нові фарби, змінювати жанри. І кожен учасник цього дійства доповнює загальну картину. Саме тому на стримінгах я пишу всіх музикантів через кому

Євгеній Дубовик, Автор музики

Трек Motion це про рух вперед та розвиток кожного з нас, не зважаючи на будь-які зовнішні обставини. Композиція водночас є активно-енергійною та спокійно-споглядальною у різних її частинах. Тому кожен зможе знайти в ній щось для себе. Жанрово композиція знаходиться на перетині сучасної інструментальної музики та джаз-ф’южн.

Євгеній Дубовик – композитор, піаніст, сесійний музикант.  За останні роки були співпраці з Обійми Дощу, Стас Корольов, Циферблат, VikaVishnya, гурт Дно, Moann, Антон Слєпаков, Kinnota, проект МУР, Maria Lui, гурт МОВА  та іншими.

Іван Корнієнко – барабанщик, сесійний музикант. За останні роки були співпраці з Yarmak, майн, Mokosha, Velja, Rosequit  та іншими.

Станіслав Дяченко – бас-гітарист, бандурист, сесійний музикант. За останні роки були співпраці з Karta Svitu, Yevhen Puhachov Quartet, Петро Чорний, Олег Скрипка, МС Реп  та іншими.

Кирило Черкашин – саксофоніст, композитор, викладач, сесійний музикант. За останні роки були співпраці з BAH.ROMA, Chubareenee, Циферблат, VikaVishnya, гурт МОВА  та іншими.

Андрій Фролов – композитор, гітарист, автор освітнього YouTube-каналу.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...