Реклама

🤔 Persona 5 Tactica — як оглядачі оцінили гру

Čytaty latynkoju
🤔 Persona 5 Tactica — як оглядачі оцінили гру
  1. Головна
  2. Новини
  3. 🤔 Persona 5 Tactica — як оглядачі оцінили гру
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Уже сьогодні, 17 листопада, реліз гри Persona 5 Tactica, яка виходить для ПК, PS4, PS5, Switch, Xbox One і Xbox Series X/S.

Традиційно ми вам пропонуємо ознайомитись з тим, як оцінили гру оглядачі та що вони про неї загалом пишуть.

Нижче можете побачити загальну оцінку Persona 5 Tactica на платформах Opencritic та Metacritic.

Загалом критики відзначають що загалом гра може потішити ґеймерів цікавим поєднанням геймплею, сюжету та пропрацьованим персонажам. Однак також звертають увагу на відсутність традиційних соціальних елементів гри, через що дещо втрачається відчуття розвитку персонажів та дослідження світу є менш цікавим.

Нік Банс з TheSixthAxis поставив грі 7 балів з 10 та пише:

Persona 5 Tactica хороша гра, але це гра, яка стоїть на плечах гігантів — коли гігант розміром з Сатанаеля, вам є до чого прагнути. Дійсно, дуже важко оцінити цю гру і не порівнювати її з іншими іграми серії. Tactica хороша, але не чудова, і хоча завжди приємно зануритися у відчуття теплої ванни та поспілкуватися з вигаданими друзями, вона не запам'ятається ні як вершина серії, ні як найкращий спінофф, який може запропонувати франшиза.

Джордж Янг з Game Informer поставив грі 7.3 бала з 10 та відзначив:

Persona 5 Tactica це цікава гра для тих, хто шукає більш казуальну стратегію. The Phantom Thieves такі ж чарівні, як і раніше, а нові персонажі добре поєднуються з ними. Це не такий важливий досвід, як Persona 5 Strikers, але фанати, які ще не втомилися від Persona 5, знайдуть у Tactica чимало цікавого.

Роллін Бішоп з GamesRadar+ поставив грі 4 зірки з 5 та відзначив:

Persona 5 Tactica максимально використовує поєднання Persona і тактики (як випливає з назви), утворюючи з них чарівний сплав з напрочуд щільним досвідом механк і потужним сюжетом, який, з усім тим, дещо втрачає, опускаючи все, що нагадує побічні активності.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...