Реклама

👿 The Rolling Stones поділився фрагментом нової пісні Angry

Čytaty latynkoju
👿 The Rolling Stones поділився фрагментом нової пісні Angry
  1. Головна
  2. Новини
  3. 👿 The Rolling Stones поділився фрагментом нової пісні Angry
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Легендарний рок-гурт The Rolling Stones поділився фрагментом свого майбутнього синглу під назвою Angry.

Припущення шанувальників про те, що гурт знаходиться на порозі того, щоб анонсувати нову платівку під можливою назвою Hackney Diamonds, посилилися після того, як гурт у своїх соцмережах почав дражнити анонсом, який має відбутися 6 вересня.

Проте натяком, який скоріше за все має прибрати усі припущення стало те, що «роллінги» поділилися посиланням, яке перенаправляє користувачів на короткий запис пісні Angry. Однак, користувачі скаржаться, що сайт має проблеми із завантаженням та часто просить відвідувачів оновити сайт і спробувати ще раз.

Доволі цікавою є також реакція гурту на ці проблеми. У соцмережах можемо лише побачити відповідь зі словами «не гнівайтесь на мене», що відповідає самій новій пісні. Можливо проблеми з завантаженням тизеру є спеціальними.

Однак для тих, у кого не вистачило терпіння гурт згодом окремо виклав фрагмент пісні.

Відзначимо, що потенційним альбом Hackney Diamonds буде першою платівкою гурту з оригінальними піснями A Bigger Bang 2005 року. Також це буде першим записом гурту після смерті барабанщика Чарлі Воттса, який помер у 2021 році.

Нагадаємо, що напередодні ми повідомляли, що The Rolling Stones, ймовірно, анонсував свій новий альбом у місцевій газеті.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...