Реклама

🎮 Перші дві частини Baldur's Gate можуть з'явитися у Game Pass — інсайдер

Čytaty latynkoju
🎮 Перші дві частини Baldur's Gate можуть з'явитися у Game Pass — інсайдер
  1. Головна
  2. Новини
  3. 🎮 Перші дві частини Baldur's Gate можуть з'явитися у Game Pass — інсайдер
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У той час поки власники Xbox розмірковують над тим, коли ж Baldur’s Gate 3 може з’явитися для них, у компанії можуть запропонувати дещо інше, але дуже схоже.

Як повідомляє доволі відомий інсайдер Idle Sloth до сервісу Game Pass можуть додати дві перші частини серії Baldur’s Gate. Він відзначає, що деякі користувачі почали отримувати сповіщення в офіційному застосунку передплати про те, що невдовзі на платформі з’являться ці ігри.

Якщо це дійсно так, то це буде доволі цікавим кроком з боку Microsoft скористатися ажіотажем з виходу третьої частини таким чином. Адже наразі реліз Baldur’s Gate 3 для консолей Xbox немає визначеної дати виходу.

Проте варто зазначити, що це наразі все-таки чутки і у Microsoft ще не робили жодних офіційних заяв.

Нагадаємо, що напередодні у Larian повідомили, що в Baldur’s Gate 3 немає попереднього завантаження через ранній доступ. Додання такої можливості призведе до того, що гра зламається для тих гравців, які все ще грають в ранньому доступі.

Однак у студії також попередили таких гравців, що їм варто видалити всі збереження, моди та гру до виходу повної версії, щоб не було проблем з запуском гри.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...