Реклама

🤩 DakhaBrakha, Хамерман знищує віруси, TVORCHI: хто увійшов до лонг-листу Aprize Music Awards

Аби сформувати лонг-лист прослухали понад 600 нових релізів, і лише 50 з них сформували список альбомів, за які голосуватиме аудиторія цього року.
Čytaty latynkoju
🤩 DakhaBrakha, Хамерман знищує віруси, TVORCHI: хто увійшов до лонг-листу Aprize Music Awards
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🤩 DakhaBrakha, Хамерман знищує віруси, TVORCHI: хто увійшов до лонг-листу Aprize Music Awards
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Аби сформувати лонг-лист прослухали понад 600 нових релізів, і лише 50 з них сформували список альбомів, за які голосуватиме аудиторія цього року.

Лонг-лист Aprize Music Awards

Щорічна музична премія Aprize Music Awards представила лонг-лист 2020 року. Статуетку за найкращий реліз року можуть отримати як відомі артисти на кшталт DakhaBrakha, Хамерман знищує віруси, TVORCHI, так і нові — Alexander Seleznov, Ragapop, The Lazy Jesus та інші.

Цей рік, попри карантин, був багатий на лонґплеї (LP) та мініальбоми(EP). Аби сформувати лонг-лист редакція Радіо Аристократи прослухала понад 600 нових релізів, і лише 50 з них сформували список альбомів, за які голосуватиме аудиторія цього року.

Читайте також: 🥳 Rolling Stone назвали найпродаваніші музичні альбоми у 2020 році

Особливістю Aprize Music Awards є те, що крім рішення експертного журі, на голосування також впливатиме думка аудиторії. Проголосувати за улюбленого артиста, ознайомитись з лонг-листом та допомогти обрати найкращий реліз року може кожен відсьогодні до 14 лютого на — aprize.com.ua.

У ювілейному сезоні організатори премії проводять онлайн концерти із номінантами, які за незалежною думкою Радіо Аристократи варті отримати нагороду цього року. Це спроба розкрити відомих артистів із нового боку, а для когось вперше виступити на широку аудиторію. У новому епізоді гурт ALLOISE знайомить зі своїм останнім альбомом Bare Nerve. Це шість яскравих пісень про любов, ненависть та стосунки.

Про премію

Музична премія Aprize Music Awards була заснована у 2016 році командою Радіо Аристократи. Статуетку за найкращий альбом вже отримували група DakhaBrakha з альбомом «Шлях», MARU — «1» та Onuka за реліз «Mozaïka».

Цього року статуетку скульптора Максима Мірнова, володаря першого в історії України міжнародного гран-прі за найкращий продуктовий дизайн в Японії, отримала Alyona Alyona за альбом «Пушка».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...