Реклама

🎧 У Києві відбудеться музичний фестиваль на воді «Річковий Рейв»

22 серпня на острові Малий, біля мосту Патона, відбудеться музичний фестиваль Київський Річковий Рейв. Організатором події виступає громадська організація «Чистий Дніпро».
Čytaty latynkoju
unsplash.com
🎧 У Києві відбудеться музичний фестиваль на воді «Річковий Рейв»
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🎧 У Києві відбудеться музичний фестиваль на воді «Річковий Рейв»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
22 серпня на острові Малий, біля мосту Патона, відбудеться музичний фестиваль Київський Річковий Рейв. Організатором події виступає громадська організація «Чистий Дніпро».

Київський Річковий Рейв

Київський Річковий Рейв — фестиваль електронної музики, організатори якого використають всі кошти від придбаних квитків на укріплення берегової лінії острова.

Вперше у фестивальній історії України — сцена, збудована на баржі. До проєкту приєднаються талановиті українські діджеї, щоб нарешті влаштувати довгоочікуваний рейв. Основні локації заходу — сцени та танц-поли, будуть розташовані на справжніх баржах.

На території острова знаходитиметься зона фуд-корту, плавучий басейн, вейк зона, каяки, батути, пляжний волейбол та інші активності від партнерів фестивалю. Для тих, хто не має власного транспорту, організатори передбачили водний трансфер.

Читайте також: 🎸 Музикантів та їхніх менеджерів безкоштовно навчать просувати музику — як подати заявку

Острів Малий, на якому відбудеться подія, раніше мав назву Коса. У 1976 році, після побудови Канівської ГЕС, рівень Дніпра піднявся і частина острова пішла під воду.

Малий залишився без уваги на довгі роки й на сьогодні його площа зменшилась майже вдвічі.

Якщо залишити все як є, через 10 років він просто зникне з мапи Дніпра. Організатори планують зупинити розмиття острова. Кожен придбаний квиток надасть можливість зберегти острів і зробити Річковий рейв щорічною грандіозною подією.

Іноді по-справжньому важливі речі зникають з нашого життя повільно і непомітно. Найчастіше, просто тому, що ми вчасно не приділяємо їм уваги. Тому ми вирішили об'єднати любов до музики, любов один до одного і любов до навколишнього середовища. Основна мета нашої діяльності — зупинити розмиття острова, використавши виручені від проведення фестивалю кошти на його укріплення.

Організатори Київського Річкового Рейву

Під час підготовки до фестивалю організатори активно долучають волонтерів. Окрім того організатори піклуються про безпеку учасників рейву: дистанційна розмітка на кожній локації, санітайзери у зонах фуд-корту, трансфер — за наявності маски особистого захисту та фактично 40 кв.м. на кожну присутню людину. Задля безпеки кожного відвідувача — кількість квитків суворо обмежена.

Придбати квитки можна за посиланням, а лайн-ап оголосять на наступному тижні.

Також ми вже раніше писали? Патрульна поліція зробила плейлист для «безпечного водіння» — Gorillaz, ONUKA, Foals, як патрульна поліція зробила плейлист для «безпечного водіння» — Gorillaz, ONUKA, Foals.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...