Реклама

🎥 «Носоріг»: зйомки нового фільму Олега Сенцова розпочнуться восени

Фільм створюється у копродукції України, Німеччини та Польщі. Загальний бюджет становить 1,65 млн євро.
Čytaty latynkoju
🎥 «Носоріг»: зйомки нового фільму Олега Сенцова розпочнуться восени
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🎥 «Носоріг»: зйомки нового фільму Олега Сенцова розпочнуться восени
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Фільм створюється у копродукції України, Німеччини та Польщі. Загальний бюджет становить 1,65 млн євро.

«Носоріг» Олега Сенцова

Рада з державної підтримки кінематографії ухвалила рішення щодо підтримки проєкту кримінальної драми Олега Сенцова «Носоріг». Початок зйомок заплановано на осінь 2020 року.

Проєкт «Носоріг» є переможцем конкурсного відбору кінопроєктів Державного агентства України з питань кіно 2012 року, і отримав головні премії індустріальних секцій кінофестивалів у Софії, Єревані та Одесі.

«Носоріг» – кримінальна драма, події якої розгортаються в Україні в 90-ті роки. Це епоха, яка нас усіх змінила (...). В українському кіно ще не знімали фільми про ці часи, тому я вважаю, що важливо поговорити про це, зазирнути в самих себе.

Олег Сенцов, Режисер
Читайте також: 🎭 В Україні поставлять п’єсу за твором Сергія Жадана «Хлібне перемир’я» — де та коли

Українську сторону проєкту представляють компанії «Край кінема», заснована Олегом Сенцовим у 2008 році, та «Артхаус Трафік».

Польські партнери — Apple Film Production — вже працювали з Олегом Сенцовим над створенням фільму «Номери», прем‘єра якого відбулася на Берлінському фестивалі цього року.

Фінансування від Державного агентства України з питань кіно складає 50 відсотків бюджету фільму «Носоріг». До цього проєкт Олега Сенцова отримав фінансову підтримку від німецького кінофонду Medienboard Berlin-Brandenburg і Польського кіноінституту.

Також ми вже раніше писали? УКФ розпочав дослідження музичної індустрії в Україні, як УКФ розпочав дослідження музичної індустрії в Україні.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...