Реклама

🏔 Фільм «Захар Беркут» покажуть в США та Канаді

За сюжетом екранізації однойменної історичної повісті «Захар Беркут» Івана Франка у фільмі покажуть боротьбу маленької української громади з монгольською ордою на чолі з ханом Бурундою.
Čytaty latynkoju
🏔 Фільм «Захар Беркут» покажуть в США та Канаді
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🏔 Фільм «Захар Беркут» покажуть в США та Канаді
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
За сюжетом екранізації однойменної історичної повісті «Захар Беркут» Івана Франка у фільмі покажуть боротьбу маленької української громади з монгольською ордою на чолі з ханом Бурундою.

«Захар Беркут»

Як повідомила компанія Film.ua, американська компанія Shout Factory стала дистриб’ютором стрічки на території США та Канади.

Менеджер з міжнародних продажів FILM.UA Distribution Євген Драчов зазначив, що у компанії дуже пишаються, що для показу обрали саме цей фільм.

Ми не мали сумнівів, що «Захар Беркут» зацікавить наших колег зі США. Історія, яку розповідає фільм, зрозуміла та близька кожному — боротьба за свою свободу, свої права та свою землю. А ще – це дуже красиве кіно, адже зйомки проходили у Карпатах. Сподіваємося, що глядачі будуть задоволені

Євген Драчов, Менеджер з міжнародних продажів FILM.UA Distribution

Про що фільм

Дія картини відбувається у 1241 році, коли монгольська орда на чолі з ханом Бурундою рухалася на захід територією сучасної України. Загарбники знищували все на своєму шляху та зупинилися, дійшовши до Карпатських гір. Посеред ночі кілька місцевих мисливців пробралися в табір монголів та звільнили полонених.

Через це розгніваний ватажок загарбників вирішив знищити всі навколишні поселення. Він знайшов серед місцевих зрадника, який показав йому таємну стежку в горах. Однак гірські мисливці на чолі з Захаром Беркутом розробили власний план щодо того, як боротися з ворогом.

Творці

Над фільмом працювали українські та голлівудські фахівці. Режисером картини виступив Ахтем Сєїтаблаєв («Кіборги»), співрежисером — Джон Вінн.

Читайте також: 🎥 В Україні зняли повнометражний фільм в умовах самоізоляції — «Простір/Space»

Головну роль у фільмі грає голлівудський актор Роберт Патрік («Термінатор 2: Судний день», «Міцний горішок 2»), які регулярно діляться фотографіями кінопроцесу у соцмережах.

Фільм «Захар Беркут» вийшов у прокат в Україні 10 жовтня 2019 року та зібрав в українському прокаті понад 35 млн грн. Фільм отримав три кінопремії «Золота Дзиґа» (найкращі грим, костюми та робота художника-постановника).

Також ми вже раніше писали?? «Тиждень швейцарського кіно» вперше відбудеться онлайн — що можна буде переглянути, як «Тиждень швейцарського кіно» вперше відбудеться онлайн — що можна буде переглянути.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...