Реклама

🎎 Lucas Bird випустив кліп на трек Art Class — стане саундтреком для фільму Pix Movie

Пісня стане саундтреком до документального фільму Pix Movie.
Čytaty latynkoju
🎎 Lucas Bird випустив кліп на трек Art Class — стане саундтреком для фільму Pix Movie
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🎎 Lucas Bird випустив кліп на трек Art Class — стане саундтреком для фільму Pix Movie
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Пісня стане саундтреком до документального фільму Pix Movie.

Новий кліп Lucas Bird

Art Class — трек з другого альбому Bedroom Dance Club українського артиста Lucas Bird. На створення альбому вплинув японський жанр музики city-pop, а особливо артисти Tatsuro Yamashita та Taeko Ohnuki.

Кліп на пісню Art Class — це історія, в якій іронічно показується зародження відносин, з усіма незручностями й курйозами. Фінал кліпу залишається відкритим, для того щоб кожен глядач зміг сам додумати чим закінчилася ця історія.

Ідея відеокліпу була розроблена спільно з Даніїлом (Lucas Bird). У перший же день він прийшов зі своїм сценарним планом і певною історією, яку хотів зобразити. Ми спіймали настрій та зрозуміли: треба робити щось жартівливе та гротескне, додаючи фарс усьому, що відбувається. Разом із цим у візуальній частині додали аналогову техніку, посилаючи глядачів в минуле.

Олександр Сіденко, Режисер кліпу

У 2019 Lucas Bird здобув перемогу в конкурсі Taburetka Music Showcase на саундтрек до першого документального фільму про український стартапPix. Артист отримав винагороду в $10 000 на зйомку кліпу на пісню, що стала саундтреком.

Читайте також: 👩🏼‍🎤 Співачка Ґраймс виклала новий кліп, але незвичайний

Пісня Art Class пролунає в документальному фільмі Pix Movie — історії про український стартап Pix, який за три роки пройшов шлях від ідеї продукту до організації виробництва в Китаї й продажу на глобальному ринку.

Також раніше ми вже писали?? Вусатий фанк: виходить документальний фільм про український фанк 1970-х про те, як виходить документальний фільм про український фанк 1970-х — «Вусатий фанк».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...