Реклама

🐺 «Гра престолів»: Джордж Мартін розповів 5 нових фактів про серіал-приквел

Джордж Мартін розповів нові подробиці про серіал, який охопить події за п'ять тисяч років до серіалу «Гра престолів». У ньому точно покажуть Старків і лютововків (про Ланністерів поки ще не відомо).
Čytaty latynkoju
🐺 «Гра престолів»: Джордж Мартін розповів 5 нових фактів про серіал-приквел
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🐺 «Гра престолів»: Джордж Мартін розповів 5 нових фактів про серіал-приквел
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Джордж Мартін розповів нові подробиці про серіал, який охопить події за п'ять тисяч років до серіалу «Гра престолів». У ньому точно покажуть Старків і лютововків (про Ланністерів поки ще не відомо).

HBO готує кілька серіалів за мотивами серіалу «Гра престолів». Вже відомо принаймні про п’ять приквелів. Три з них активно розробляються (один вже почали знімати), а ще два знаходяться на стадії сценарію.

гра престолів

У свіжому інтерв’ю EW письменник Джордж Мартін розкрив нові подробиці про проект, який відомий під робочою назвою «Довга ніч». Це серіал-приквел, який розповість історію Вестероса за п’ять тисяч років до подій, які були показані у «Грі престолів». Не буде Залізного трону та Таргарієнів, але розкажуть історію появи перших білих ходоків.

довга ніч

5 фактів

  • Якщо у «Грі престолів» Вестерос був розділений на сім королівств, які почали між собою громадянську війну, то в приквелі «Довга ніч» континент буде складатися приблизно зі ста маленьких держав. Тому боротьба за владу буде ще більш жорстокою та кривавою.
  • Зграя виживе. Старки – один з найдавніших будинків Вестерос. Вони походять від перших людей, тому в новому серіалі вони обов’язково з’являться. У Старків будуть лютововки. Також з магічних істот у серіалі будуть мамонти та білі ходоки.
  • Ланністерів не буде – спочатку точно. Бобровий Стрімчак в приквелі займає зовсім інша сім’я – будинок Кастерлі. Однак Мартін натякнув, що у серіалі можуть показати Ланна Розумного – родоначальника династії Ланністерів, який був надзвичайно розумний і вважався великим ошукачем. Він хитрістю відняв Бобровий Стрімчак у його колишніх власників та поклав початок свого роду.
  • У приквелі не буде головного акторського складу (на ролі вже затверджені Наомі Воттс, Наомі Акі та Деніз Гу). «У нас не буде головних акторів або актрис. Це шоу – швидше за акторський ансамбль», – зазначив Мартін.
  • Назви у серіалу ще немає. Мартін наполягає на назві «Довга ніч». Однак так вже називалася одна з фінальних серій серіалу «Гра престолів». «Я чув, що є ще один варіант – «Найдовша ніч». Я не проти такого варіанту, це досить непогано», – сказав Мартін.

Читайте також про те, що Microsoft випустила? Microsoft випустила першу версію Windows – гру присвятили серіалу «Дивні дива» першу версію Windows – гру присвятили серіалу «Дивні дива».

Share
Написати коментар
loading...