Реклама

Fitbit представила перші власні смарт-годинник, навушники та ваги

Відомий виробник фітнес-трекерів та ґаджетів для спорту компанія Fitbit запускає одразу три нових продукти, які будуть доступні для замовлення вже цієї осені. Смарт-годинник виробника вже здобув схвальні відгуки у техноблоґерів та порівняння із Apple Watch
Čytaty latynkoju
Fitbit представила перші власні смарт-годинник, навушники та ваги
  1. Головна
  2. Новини
  3. Fitbit представила перші власні смарт-годинник, навушники та ваги
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Відомий виробник фітнес-трекерів та ґаджетів для спорту компанія Fitbit запускає одразу три нових продукти, які будуть доступні для замовлення вже цієї осені. Смарт-годинник виробника вже здобув схвальні відгуки у техноблоґерів та порівняння із Apple Watch

Що варто знати про перший смарт-годинник компанії

Хоча Fitbit називає Ionic своїм першим смарт-годинником, минулоріч вона вже представила схожі ґаджети — Blaze і Surge. Проте в них програмне та апаратне забезпечення не було на 100% авторською розробкою, як в Ionic.

Основні функції новинки включають налаштування режиму для індивідуальних тренувань, GPS, вологостійкість до глибини 50 м, монітор серцебиття, зберігання музики на годиннику та підтримка безконтактних платежів.

Fitbit Ionic поставляється в трьох кольорах: сріблясто-сірий, димчасто-сірий і «спалений апельсин». Також будуть фірмові ремінці із шкірзамінника та спортивний варіант браслету. Годинник буде продаватися з попередньо встановленими 4 зовнішніми додатками — Starbucks, Pandora, Strava і AccuWeather. У вересні також обіцяють запуск відкритого SDK для розробників додатків.

Нагадаємо, ця компанія придбала конкуруючого виробника розумних годинників Pebble наприкінці 2016 року за $23 млн та використав SDK Pebble для формування платформи своїх нових розробок. Новий годинник за дизайном схожий на одну із версій Pebble. Також він синхронізується зі смартфоном через фірмовий додаток Fitbit. У найближчому майбутньому передбачено платний сервіс, котрий консультуватиме власника годинника щодо графіку тренувань, характеру навантажень та корисного харчування і режиму дня.

Вартість новинки складатиме $299,95 — з понеділка їх можна буде придбати онлайн. А вже у жовтні 2017 року вони з’являться у офлайн-магазинах Best Buy та Target.

Які ще ґаджети запускає компанія Fitbit

Fitbit також оголошує про запуск Fitbit Flyer — це перші навушники розробника. Їх випускатимуть у довх кольорах — «місячний сірий» та «нічний синій». Навушники стануть «доповненням» до годинника та зможуть зберігати у своїй пам’яті до 300 пісень. Є також набір змінних насадок та кріплень, аби можна було користуватися ними під час тренувань.Цей ґаджет здатен працювати упродовж 6 годин. Коштуватимуть навушники $129,95, і вони будуть доступні для попереднього замовлення, починаючи з понеділка. Вони також будуть доступні в роздрібному продажу у США у жовтні.

Третім продуктом у новій лінійці Fitbit є версія вагів Aria 2. Їх випускатимуть як у чорному, так і в білому режимі. Шкала вагів має підвищену точність і швидкість налаштування, новий дизайн та можливість додавати до 8 користувачів. Вони зможуть переглянути індивідуальну приватну статистику для кожного члена родини. Ваги відображатимуть вагу, вміст жиру в тілі, м’язів тощо. Вартість ґаджету — $129,95. У магазинах за межами інтернету вона теж з’явиться восени 2017-го.

Share
Написати коментар
loading...