Реклама

Opendatabot оприлюдив дані щодо кількості підприємців в Україні

Повідомляється, що в Україні зареєстровано 2 млн 662 тисячі 353 власника бізнесу, які володіють 1,5 млн компаній
Čytaty latynkoju
Opendatabot оприлюдив дані щодо кількості підприємців в Україні
  1. Головна
  2. Новини
  3. Opendatabot оприлюдив дані щодо кількості підприємців в Україні
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Повідомляється, що в Україні зареєстровано 2 млн 662 тисячі 353 власника бізнесу, які володіють 1,5 млн компаній

Дані про власників компаній тепер доступні в Opendatabot. Раніше такий пошук був можливий тільки на сайті ЄДР за 54 грн. А тепер ця функція безкоштовна. На часі дізнатися більше про зміни в роботі цього сервісу.

Детальніше про Opendatabot

Сервіс моніторінгу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру дозволяє зібрати інформацію з відкритих державних реєстрів та інших джерел. На сайті діє функція миттєвого повідомлення на ваш месенджер TelegramFacebook MessengerSkype або Viber.

Статистичні дані

В Україні зареєстровано 2 млн 662 тис 353 власника бізнесу, які володіють 1,5 млн компаній. Найбільшими власниками бізнесу є: Ринат Ахметов (303 зареєстровані компанії), Петро Порошенко (76), Дмитро Фірташ (72) і Ігор Коломойський (45 компаній).

Нагадаємо, що IFC інвестує $15 млн для розвитку бізнесуФонд IFC інвестує $15 млн для бізнесу в Україні в Україні. Фонд буде зосереджений на інвестиціях в швидкозростаючі, орієнтовані на експорт компанії в сфері ІТ, легкої промисловості і агробізнесу. Також ЄС виділить УкраїніЄС виділить Україні €100 млн для Фонду енергоефективності €100 млн для Фонду енергоефективності. Нагадаємо, що рівень інвестиційної привабливості України сягнув 6-річного максимумуУкраїна сягнула 6-річного максимуму привабливості. У числі позитивних факторів прискорення дерегуляції, відкритість державних даних і впровадження електронних сервісів, спрощення дозвільних процедур при будівництві, впровадження інституту приватних виконавців судових рішень та інше.А ще Литовський Сейм ініціює так званий «план Маршалла» для України, який передбачає виділенняСейм Литви ініціює виділення фіндопомоги Україні щонайменше €5 млрд щорічно для економічного зростання та розвитку

Share
Написати коментар
loading...