Реклама

В Україні відремонтували понад 750 км доріг

Очільник українського уряду Володимир Гройсман прозвітував про обсяги витрат на ремонт доріг та плани щодо подальших робіт щодо шляхів та інфраструктури
Čytaty latynkoju
В Україні відремонтували понад 750 км доріг
  1. Головна
  2. Новини
  3. В Україні відремонтували понад 750 км доріг
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Очільник українського уряду Володимир Гройсман прозвітував про обсяги витрат на ремонт доріг та плани щодо подальших робіт щодо шляхів та інфраструктури

Загальний обсяг коштів, які вже виділені на проведення дорожніх робіт, перевищив 20 млрд грн, а протяжність вже відремонтованих доріг – понад 750 км. При цьому 40 тис км шляхів було відремонтовано. Такі дані оприлюднив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

Що змінилося цьогоріч в дорожніх роботах

2017 року всі роботи щодо доріг було розпочато у квітні, тоді як 2016-го перші дорожні тендери були проведені лише наприкінці літа. Також чиновники здійснюють інспекційні поїздки до регіонів для перевірки стану та перебігу робіт щодо дорожнього покриття. Також окрему увагу буде приділено спорудженню нових магістралей.

Подальші плани щодо транспортної інфраструктури

Серед ключових проектів нової транспортної мережі в Україні — траса Львів–Одеса, що пролягатиме через Хмельницький, Вінницю, Миколаїв та Херсон. Траса об’єднає західний кордон з портами і стане потужною складовою транзитних можливостей України. Тривалість робіт над цією трасою складе 3-4 роки, підкреслив очільник українського уряду.

Нагадаємо, раніше стали відомі плани щодо розширення транспортної мережі на півдні України, у Миколаєві. Там буде наданоМиколаїв отримає €10 млн від ЄБРР на модерізацію громадського транспорту кредит ЄБРР на переобладнання тролейбусних шляхів. Проект включатиме придбання 50 нових тролейбусів і модернізацію інфраструктури і депо, розширення тролейбусної мережі міста на 29 км. Крім того, в рамках проекту ЄБРР надаватиме технічну підтримку місту і комунальному підприємству «Миколаївелектротранс» для розробки нового плану сталого розвитку міської мобільності.

Раніше представники Китайської державної корпорації «China Road and Bridge Corporation» і державне агентство автомобільних доріг України «Укравтодор» підписали МеморандумКитайці прокладуть дорогу Одеса-Миколаїв про будівництво бетонної дороги в напрямку Одеса-Миколаїв.

Share
Написати коментар
loading...