Реклама

Смартфон до електрики — «Київенерго» запустила мобільні додатки

Власний мобільний додаток для мешканців міста випустили в «Київенерго»
Čytaty latynkoju
Смартфон до електрики — «Київенерго» запустила мобільні додатки
  1. Головна
  2. Новини
  3. Смартфон до електрики — «Київенерго» запустила мобільні додатки
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Власний мобільний додаток для мешканців міста випустили в «Київенерго»

Представники компанії «КИЇВЕНЕРГО» презентували клієнтський додаток для iPhone, щоби дати змогу споживачам отримати доступ до особистого кабінету і контролювати показники енергоспоживання. До уваги користувачів смартфонів пропонують низку показників електроенергії та контроль особового рахунку за спожиті ресурси.

Як скористатися цим додатком, якщо ви мешкаєте у Києві

Щоби скористатися мобільним додатком для iPhone, слід зайти до iTunes, знайти додаток під назвою «КИЇВЕНЕРГО» і завантажити на свій ґаджет. Для використання можливостей додатку клієнту необхідно ввести свій пароль та логін від «Особистого кабінету з електроенергії». Раніше було презентовано аналогічний додаток для смартфонів на базі Android. Його можна завантажити і встановити через Google Play Market. Використання обох додатків та їхнє встановлення цілком безкоштовні.

Що дає мобільний додаток

У ньому реалізовано частину функціональності із Особистого кабінету КИЇВЕНЕРГО для побутових споживачів електроенергії. Користувачі можуть контролювати стан розрахунків з КИЇВЕНЕРГО. Також за допомогою цього додатку можна передати показання лічильника; сплатити за спожиту електроенергію за допомогою прикріпленої банківської картки. Крім того, користувачі додатку матимуть змогу отримати квитанцію про сплату електронною поштою. Застосунок також дає змогу оперативно переглянути ставку поточного тарифу на електроенергію для конкретного споживача чи квартири.

Де завантажити, якщо ви погано орієнтуєтеся у магазинах додатків від Apple та Google

Версію клієнтського додатку для iPhone можна завантажити тут; версію для Android — за цим посиланням.

Share
Написати коментар
loading...