Реклама

Пісня для тих, хто вимушено покинув дім і відчуває себе чужим та самотнім у новому місті

Шміска випустила сингл «Місто» з майбутнього ЕР і презентує його вже 20 липня на Atlas United 2024 
Čytaty latynkoju
Пісня для тих, хто вимушено покинув дім і відчуває себе чужим та самотнім у новому місті
  1. Головна
  2. Музика
  3. Пісня для тих, хто вимушено покинув дім і відчуває себе чужим та самотнім у новому місті
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Шміска випустила сингл «Місто» з майбутнього ЕР і презентує його вже 20 липня на Atlas United 2024 

Шміска (Shmiska) — молода українська артистка з Чернігова, яка переїхала в Париж на початку повномасштабного вторгнення. Її нова пісня «Місто» про і для жінок, які виїхали за кордон через війну чи мігрували з інших причин і рідко повертаються додому.

Я написала її тоді, коли вперше приїхала в рідний Чернігів за два роки після повномасштабного вторгнення і зрозуміла, що це місто більше не моє, в ньому немає місця для мене та моїх мрій. Лишились лише спогади і з ними залишилась я на тому ж місці тоді ж, що й була тут востаннє. Ніби мене вирізали з іншого журналу та вклеїли в газету. Ця пісня про самотність і про те, як воно — відчувати себе зайвим. Я впевнена, що багато наших людей, що були вимушені покинути дім, розділять зі мною ці емоції

Рената Товстенко, Shmiska, Авторка пісні

Слухати пісню можна на всіх стримінгових платформах за посиланням.

Shmiska (Шміска)

Shmiska (Шміска)

Shmiska (Шміска) — творчий проєкт Ренати Товстенко з Чернігова. Артистка почала займатись музикою давно, та перший реліз відбувся лише кілька років тому. Найбільш впізнавана її пісня — «Запальничка», вона вийшла торік, швидко завірусилась в ТікТок і вже має кілька мільйонів прослуховувань на стримінгах. У Франції Рената є частою гостею концертних майданчиків та фестивалів, а найбільшим досягненням наразі став виступ на паризькому Rock en Seine у 2023 році, а цього року — на фестивалі MISS’SING.

Рената навчається в Парижі і часто приїздить в Україну до рідних та друзів, а також виступає на фестивалях. Торік Shmiska зіграла на подіях “Пожежа” та “Бешкет”. Наступного тижня, 20 липня 2024 року, стане хедлайнеркою Light Stage від kontrabass promo на фестивалі Atlas United, де й презентує нову пісню “Місто”. Крім участі у цій наймасштабнішій в Україні музичній події, Рената готується до міні туру, тож чекайте на Шміску з концертами та стежте за новинами в Instagram та TikTok.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...