Реклама

😁 В Німеччині тимчасово перейменували місто на честь Тейлор Свіфт

Čytaty latynkoju
😁 В Німеччині тимчасово перейменували місто на честь Тейлор Свіфт
  1. Головна
  2. Музика
  3. 😁 В Німеччині тимчасово перейменували місто на честь Тейлор Свіфт
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Місто Гельзенкірхен в Німеччині на деякий час неофіційно перейменують на «Свіфткірхен» — на честь співачки Тейлор Свіфт, яка має зіграти там три концерти.

Свіфт виступатиме у Гельзенкірхені з 17 по 19 липня, й мерія міста очікує, що до них завітають десятки тисяч шанувальників співачки. Спочатку одна з шанувальниць Гельзенкірхену написала петицію з цією пропозицією, й уряд міста її одобрив.

Так, у Гельзенкірхені з’являться дорожні знаки, які замість назви міста міститимуть напис «Свіфткірхен». Крім того, місто славиться своїми трамваями, тож один з них перероблять у стилі Свіфт — він буде спеціальною пропозицією для туристів. Крім того, в місті планують встановити фотозони.

Мерія міста також відзвітувала, що вже встановила перший знак «Свіфткірхен».

Звісно, шанувальники Тейлор Свіфт — це окрема тема для обговорення. Так, раніше ми повідомляли, що кожна 15-та вінілова платівка, продана в США, є альбомом Тейлор Свіфт.

Крім того, концерти співачки також проходять не без родзинок — ми також розповідали, що шанувальники Свіфт спричинили землетрус під час концерту у Лос-Анджелесі.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...