Реклама

Музична збірка від Lady Aphina, сповнена відчаєм та роздумами митця про місце людини у світі, що руйнується

Слухаємо роковий ЕР "Крихке" від гурту Lady Aphina
Čytaty latynkoju
Музична збірка від Lady Aphina, сповнена відчаєм та роздумами митця про місце людини у світі, що руйнується
  1. Головна
  2. Музика
  3. Музична збірка від Lady Aphina, сповнена відчаєм та роздумами митця про місце людини у світі, що руйнується
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Слухаємо роковий ЕР "Крихке" від гурту Lady Aphina

«Крихке» — віддзеркалення внутрішнього стану митця у новому світі. Старий світовий порядок припинив своє існування, а разом із ним розбились на уламки такі поняття, як мир та людяність. Відчай митця породжує музику, яка з’являється у далеких емоційних закутках. Музика про темряву та місце людини у новому крихкому світі.

Обкладинка ЕР "Крихке"

Обкладинка ЕР “Крихке”

Lady Aphina — творчий проєкт вокаліста та гітариста Михайла Опекана, що сформувався як гурт у Києві 2021 року. Драматичний, інтелігентний інді-рок, в якому віддзеркалюється внутрішній стан митця. Лірика гурту заснована на образах та подіях, взятих із реальності цього божевільного світу. Музика – прагнення знайти золоту середину між прямолінійним роком, особистими експериментами та впливами оточення. У поточному складі гурту грають фронтмен (гітара, вокал) Михайло Опекан, басист Роман Гаркавенко та Любава Любчик на клавішних. 

Михайло Опекан, фронтмен гурту

Михайло Опекан, фронтмен гурту

Серед останніх робіт: відео на пісню “Якби не ти” (реж. Степан Кулина), сингл “Присутній”, відео “Мить” із документальними кадрами деокупованої Херсонщини (реж. Степан Кулина), лірик-відео “НічестіНісерцяНісовісті”, ілюстроване картинами художника Антона Логова та драматичний кліп на пісню “Kill you man” про переосмислення цінностей напередодні повномасштабного вторгнення. 

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...