Реклама

👀 Вілл Сміт виступить на BET Awards з новою піснею

Čytaty latynkoju
👀 Вілл Сміт виступить на BET Awards з новою піснею
  1. Головна
  2. Музика
  3. 👀 Вілл Сміт виступить на BET Awards з новою піснею
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Актор та музикант Вілл Сміт вперше повноцінно виступить на сцені після скандалу на «Оскарі».

Нагадаємо, у 2022 році під час церемонії відбувся конфлікт між Віллом Смітом та коміком і ведучим церемонії Крісом Роком. Комік пожартував про зачіску дружини Смітта, після чого актор піднявся на сцену та дав ляпаса Року.

З того часу Сміт майже не з’являвся на сцені, лише працював над фільмом «Погані хлопці 4», а також мав камео на фестивалі Coachella у квітні цього року, де виконав роль агента Джея з «Людей в чорному» під час виступу колумбійського музиканта J Balvin.

Тепер стало відомо, що Вілл Сміт виконає нову оригінальну пісню на церемонії BET Awards, яка пройде в ніч з 30 червня на 1 липня.

Наразі про виступ актора відомо небагато, проте видання Variety з посиланням на джерела зазначає, що він працює над новим альбомом.

Від початку своєї кар'єри як репера до Fresh Prince та короля касових зборів, Вілл Сміт — справжня світова ікона, і для нас велика честь вітати його на сцені BET Awards. Ми з нетерпінням чекаємо, що Вілл долучиться до ще одного визначального для культури вечора, який не можна пропустити.

Конні Орландо , віце-президентка телеканалу BET

Також повідомляється, що під час церемонії пройдуть виступи Ice Spice, Sexyy Red, Latto, Лорен Гілл & YG Marley, Tyla, GloRilla, Muni Long, Shaboozey і Вікторії Моне.

Раніше ми розповідали, що Вілл Сміт виступив на Coachella з піснею Men in Black.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...