Реклама

🎸 Джеймс Гетфілд розповів про можливість четвертої частини Unforgiven

Čytaty latynkoju
🎸 Джеймс Гетфілд розповів про можливість четвертої частини Unforgiven
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🎸 Джеймс Гетфілд розповів про можливість четвертої частини Unforgiven
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Фронтмен Metallica Джеймс Гетфілд розповів, чи варто фанатам очікувати на четверту частину епічних балад Unforgiven.

Дійсно, за свою кар’єру гурт встиг записати аж три частини своєї пісні Unforgiven. Перша вийшла у 1991 році на альбомі, який відомий як Balck Album. Тоді загалом ніхто не очікував, що пісня отримає не те щоб одне, а цілих два продовження.

Спочатку у 1997 році на альбомі ReLoad з’явилася Unforgiven II, а вже через майже 10 років у 2008 році ми отримали й Unforgiven III.

Після цього звісно, що на усіх наступних двох платівках Metallica фанати очікували на появу так званої Un4given, таким чином переграючи назву пісні і співзвучність в англійській мові частинки for та 4.

Однак на платівках Hardwired…To Self-Destruct та 72 Seasons фанати гурту все ж не отримали такого довгоочікуваного продовження. Проте Джеймс Гетфілд нещодавно відзначив, що загалом все ще можливо:

Я не помер! Я ще не помер, тож це ще не кінець.

Я не знаю, чи буде у нас Unforgiven XII, чи ні. Я не знаю. Якщо я скажу, що знаю, то все буде по-іншому.

Unforgiven III, очевидно, про самопрощення, а у мене не було нічого подібного, особливо в першій частині. II була чимось середнім. Unforgiven III (про) «Як я можу пробачити тобі, якщо я не можу пробачити себе?». Це свого роду завершення, але їх може бути більше.

Однак коли можна буде очікувати не те щоб на нову Unforgiven, а й на новий альбом гурту поки що важко говорити. Наразі Metallica продовжує свій тур на підтримку релізу 72 Seasons після якого гурт, ймовірно, візьме паузу, але чи варто очікувати потім на нову музику невідомо.

Також читайте наші два матеріали — про Ларса Ульріха та Джеймса Гетфілда — з цікавими фактами про музикантів Metallica.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...