Реклама

🥴 Кортні Лав вважає, що Тейлор Свіфт «не важлива» та «не цікава як артистка»

Čytaty latynkoju
🥴 Кортні Лав вважає, що Тейлор Свіфт «не важлива» та «не цікава як артистка»
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🥴 Кортні Лав вважає, що Тейлор Свіфт «не важлива» та «не цікава як артистка»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Співачка, колишня фронтвуменка гурту Hole Кортні Лав, яка загалом більше відома як дружина Крута Кобейна, у своєму новому інтерв’ю трішечки «пройшлася» по сучасній попсцені, яка, на її думку, занадто клішована.

На її думку, Тейлор Свіфт не важлива як артистка, попри свій загалом статус сучасного феномену з огляду на свою популярність та останні успіхи:

Тейлор не важлива. Вона може бути безпечним простором для дівчат, і вона, можливо, Мадонна сьогодення, але вона не цікава як артистка.

Після цього Лав вирішила звісно, що відзначити й Мадонну, яку вона не любить, що за її словами є взаємним, адже вона теж «не любить мене». Також вона згадала про Лану Дель Рей, яку вона розлюбила після її каверу на Take Me Home, Country Roads Джона Денвера:

Я не люблю Лану відтоді, як вона зробила кавер на пісню Джона Денвера, і я думаю, що їй дійсно варто взяти сім років перерви. До пісні Take Me Home, Country Roads я вважала її чудовою. Коли я записувала свій новий альбом, мені довелося перестати її слухати, оскільки вона занадто сильно впливала на мене.

Немає симпатії у неї також й до Бейонсе, яка нещодавно випустила нову платівку Cowboy Carter. Хоча Лав і відзначила значущість альбому, вона сказала, що він їй все одно «не дуже подобається».

Мені подобається ідея Бейонсе записати кантрі-альбом, тому що це про чорношкірих жінок, які потрапляють у простір, куди раніше допускалися лише білі жінки, хоча мені це не дуже подобається. Як концепція, мені це подобається. Мені просто не подобається її музика.

Хоча Лав може й не подобатися цей запис, однак значущість його дійсно варто відзначити і дізнатися більше про це ви можете у нашому матеріалі про Бейонсе.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...