Реклама

🔊 SiriusXM запустить тимчасове радіо, на якому будуть грати лише пісні Тейлор Свіфт

Čytaty latynkoju
SiriusXM
🔊 SiriusXM запустить тимчасове радіо, на якому будуть грати лише пісні Тейлор Свіфт
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🔊 SiriusXM запустить тимчасове радіо, на якому будуть грати лише пісні Тейлор Свіфт
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Американський холдинг SiriusXM запускає радіостанцію Channel 13 (Taylor’s Version). Вона працюватиме лише 13 днів, допоки не вийде новий альбом Тейлор Свіфт.

Радіо розпочне мовлення в США 7 квітня — за 13 днів до виходу майбутнього альбому співачки The Tortured Poets Department. Згодом, радіо транслюватиме новий альбом протягом вихідних та припинить мовлення.

Зазначається, що за ці 13 днів Channel 13 (Taylor’s Version) програє усю музику Свіфт за її 17-річну кар’єру, а також представить live-версії пісень та бонусні композиції.

Універсальність музики Тейлор і феноменальний вплив, який вона має, будуть повністю показані на Channel 13 (Taylor's Version). Ми всі дуже раді працювати з Тейлор над створенням унікального каналу, який об’єднує її шанувальників з її надзвичайною роботою.

Скотт Грінстайн , президент SiriusXM і головний директор із контенту

Нагадаємо, The Tortured Poets Department стане 11-м студійним альбомом Тейлор Свіфт. Раніше співачка випустила платівку Midnights у 2022 році, а нещодавно також опублікувала перезаписи своїх альбомів Speak Now та 1989.

Раніше ми також розповідали, що з’явився трек-лист нового альбому Тейлор Свіфт.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...