Реклама

🤔 Біллі Айліш знову розмірковує про вплив вінілів на екологію

Čytaty latynkoju
🤔 Біллі Айліш знову розмірковує про вплив вінілів на екологію
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🤔 Біллі Айліш знову розмірковує про вплив вінілів на екологію
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Раніше Айліш розкритикувала артистів, що випускають різні вініли одного альбому задля прибутку. Після того, як шанувальники нагадали їй, що вона робить те саме, співачка знову прокоментувала свою позицію.

У нещодавньому інтерв’ю, присвяченому її екологічній активності для Billboard, Айліш назвала «марнотратством» випуск кількох варіантів вінілу. На її думку, це негативно впливає на екологію.

Попри те, що вона не назвала когось з окремих артистів, шанувальники інших зірок почали критикувати Айліш за те, що вона «зневажає» їхніх улюблених музикантів. Крім того, співачці нагадали, що її альбом Happier Than Ever також мав 8 різних версій вінілу. Сама Айліш зазначала, що платівка Happier Than Ever зроблена на 100% із переробленого вінілу та інших матеріалів, які можна переробити.

Тепер співачка відповіла на критику в Instagram.

Було б чудово, якби люди перестали вкладати мені слова в уста і прочитали те, що я сказала у цій статті Billboard. Я нікого не виділяла, це загальногалузеві системні проблеми. Багато артистів випускають різні варіанти одного альбому на вінілі — включаючи мене, про що я чітко стверджую в статті. Проте наразі є кліматична криза й мова йде про те, що всі ми є частиною проблеми.

Біллі Айліш

Раніше ми розповідали, що Біллі Айліш завершила писати новий альбом.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...