Реклама

🤔 На Rammstein подали до суду за плагіат у рифі Deutschland

Čytaty latynkoju
🤔 На Rammstein подали до суду за плагіат у рифі Deutschland
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🤔 На Rammstein подали до суду за плагіат у рифі Deutschland
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Гурт Rammstein зіткнувся з судовим позовом через пісню Deutschland зі свого безіменного альбому 2019 року.

За повідомленням NME, французький гурт Ninja Cyborg стверджує, що хіт німецького метал-гурту є плагіатом їхньої композиції The Sunny Road.

Відзначається. що вони подали позов до Апеляційного суду Парижа і у своїй заяві вони цитують музичного експерта Річарда Дюбюньона, який стверджує, що Rammstein дійсно запозичили риф та «інші мелодійні елементи» з пісні The Sunny Road. Він також відзначає, що обидві композиції мають «занадто багато схожості», що, на його думку, лише підтверджує висновок, що це плагіат.

Водночас Ninja Cyborg уже не вперше подають подібний позов. Гурт уже пробував це робити у 2021 році, однак тоді їхнє звернення було відхилено.

NME відзначає, що французький гурт уже давно стикається з тим, що шанувальники Rammstein припускають наче Ninja Cyborg «сплагіатив» риф. Однак це навряд можливо, адже пісня The Sunny Road вийшла за рік до релізу Deutschland.

Я не люблю Rammstein і не слухаю цей гурт. Я створив цей риф. Я дуже добре знав, що не плагіачу.

Марк Ботте, Ninja Cyborg

У Ninja Cyborg відзначають, що спершу задумувалися над тим, чи дійсно не сплагіатили музиканти риф у Rammstein, однак коли гурт дізнався, що Deutschland вийшла після The Sunny Road, вони вирішили звернутися до суду.

Як відзначають французькі виконавці таким чином вони хочуть, щоб «ця частина була визнана нашою» і їм більше не доводилося «проводити своє життя вічно виправдовуючись».

Водночас у Rammstein ніяк не відреагували на ці звинувачення.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...