Реклама

👀 Spotify запускає можливіть переглядати музичні відео — поки що в окремих регіонах

Čytaty latynkoju
newsroom.spotify.com
👀 Spotify запускає можливіть переглядати музичні відео — поки що в окремих регіонах
  1. Головна
  2. Музика
  3. 👀 Spotify запускає можливіть переглядати музичні відео — поки що в окремих регіонах
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Spotify офіційно анонсував, що стримінг тепер розширює свої можливості для прослуховування музики і наразі у бета-версії запускає можливість переглядати музичні кліпи в окремих регіонах.

Компанія повідомляє, що передплатники Premium-тарифу в окремих регіонах отримають можливість окрім прослуховування улюблених треків також переглянути доступні музичні кліпи від виконавців. Доступною ця функція буде для користувачів мобільного застосунку, десктопної версії та для ТБ.

Наразі Spotify пропонує обмежену кількість доступних кліпів від Еда Ширана, Doja Cat, Ice Spice та певних локальних виконавців. Відзначимо, що до списку регіонів де тестується ця функція Україна не потрапила, серед них є: Велика Британія, Італія, Нідерланди, Польща, Швеція, Бразилія, Колумбія, Філіппіни, Індонезія та Кенія.

Відзначається, що для перегляду відео у Spotify користувачі, які слухають пісню, можуть натиснути на опцію «перемкнути на відео» на екрані. Кліп завжди буде розпочинатися з початку. Водночас коли перегляд завершиться наступний трек буде іти як аудіо, а не кліп.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...