Реклама

😮 Невиданий сольний альбом Тобіаса Форґе з Ghost вдалося придбати невідомому колекціонеру

Čytaty latynkoju
youtube.com
😮 Невиданий сольний альбом Тобіаса Форґе з Ghost вдалося придбати невідомому колекціонеру
  1. Головна
  2. Музика
  3. 😮 Невиданий сольний альбом Тобіаса Форґе з Ghost вдалося придбати невідомому колекціонеру
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Невідомому музичному колекціонеру вдалося придбати невиданий сольний альбом Тобіаса Форґе, який відомий, як творець гурту Ghost.

Згідно з порталом Discogs, який поділився інформацією про найдорожчі записи, які було продано у січні цього року, комусь вдалося придбати невиданий сольний альбом Форґе за $5434.

Невідомому колекціонеру та як, видається, щасливцю вдалося придбати платівку під назвою Passiflora, якe згідно з інформацією Discogs був випущений у 2008 році та ніколи не видавався на цифрових майданчиках та у фізичному варіанті, окрім копії для кількох фанатів.

 

Варто відзначити, що про цей альбом загалом відомо небагато. До того ж у мережі його знайти не вдасться окрім двох записів. Нижче можна послухати одну з композицій House Of Affection.

Також можна прослухати In Enigma Schiffer.

Загалом альбом був написаний у період, коли Тобіас Форґе знаходився у процесі створення гурту Ghost та загалом шукав себе у музиці. Дізнатися про це ви можете у нашому матеріалі про перший етап в історії гурту, де ми розібрали його історію від зародження ідеї до першого альбому Opus Eponymus з розбором його концепції.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...