Реклама

🤘 The Mandrake Project — слухайте новий сольний альбом Брюса Дікінсона, вокаліста Iron Maiden

Čytaty latynkoju
🤘 The Mandrake Project — слухайте новий сольний альбом Брюса Дікінсона, вокаліста Iron Maiden
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🤘 The Mandrake Project — слухайте новий сольний альбом Брюса Дікінсона, вокаліста Iron Maiden
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Фронтмен та вокаліст Iron Maiden, Брюс Дікінсон, випустив свій новий та уже сьомий за рахунком сольний альбом. Цього разу платівка отримала назву The Mandrake Project і загалом це не лише музика.

Лонгплей це не лише нова музика від Брюса Дікінсона — це дещо ширша похмура та доросла історія про владу, зловживання і боротьбу за ідентичність на тлі наукового і окультного генія.

Окрім альбому на фанатів очікує графічна новела створена Дікінсоном, за сценарієм Тоні Лі та з ілюстраціями Стаза Джонсона для Z2 Comics. Серія буде складатись з 12 епізодів, які будуть об’єднані у три графічні романи, які мають вийти цього року.

View post on Instagram
 

Відзначимо, що для Дікінсона це перша за майже 20 років сольна платівка з часів виходу у 2005 році Tyranny of Souls.

Також The Mandrake Project став продовженням спільної роботи вокаліста з гітаристом та продюсером Roy Z і щодо самої платівки Дікінсон відзначає:

Цей альбом став для мене дуже особистою подорожжю, і я надзвичайно пишаюся ним, ми з Roy Z планували, писали і записували його роками, і я дуже радий, що люди нарешті його почують.

Щодо альбому, то до прикладу видання Louder про нього пише:

Можливо, чекати довелося довго, але The Mandrake Project можна сміливо назвати одним з найсміливіших проєктів Брюса Дікінсона, і це свідчить про те, що для цього фронтмена/фехтувальника/пілота/автора немає майже нічого, до чого б він не міг доторкнутися рукою.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...