Реклама

🥴 Вокаліста хардкор-гурту звільнили за підсипання естрогену колезі

Čytaty latynkoju
🥴 Вокаліста хардкор-гурту звільнили за підсипання естрогену колезі
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🥴 Вокаліста хардкор-гурту звільнили за підсипання естрогену колезі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Якби у музичній індустрії запровадили нагороду за найкурйознішу причину звільнення учасника гурту, то її б точно могла отримати група Llorona зі Штату Теннессі у США.

Нікому невідомий гурт за останні кілька днів здобув популярність у різних музичних ЗМІ, однак зовсім не через свою творчість.

Як відзначає видання Loudwire гурт Llorona повідомив про звільнення свого вокаліста Дієго після того, як той зізнався, що спеціально додавав естроген своєму колезі у їжу для того, щоб спробувати вкрасти його наречену.

Таким чином Дієго додавав до їжі, яку приймав перед тренуваннями його приятель, на ім’я Sixx, естроген (жіночий гормон), щоб з часом на його фоні виглядати більш мужнім і відповідно, щоб наречена цього колеги звернула увагу на вокаліста гурту.

Гурт поділився заявою про звільнення Дієго у Instagram в «Історіях», які наразі не доступні. Відзначається, що Sixx має звернутися до лікарів, оскільки він вживав естроген впродовж п’яти місяців:

Протягом наступних кількох місяців я збираюся відвідувати ендокринолога, щоб відстежувати свої гормональні коливання, щоб побачити, чи не є мій рівень естрогену надмірно підвищеним і чи не повернеться він до норми.

Як повідомляє Metal Injection, Дієго використав свої зв’язки у фітнес-індустрії для того, щоб таємно нав’язати препарат Sixx через біологічно активну добавку для бодібілдингу, яку він йому давав.

Ми вирішили розлучитися з нашим вокалістом Дієго через його дуже тривожну поведінку стосовно одного з учасників гурту та його партнерки. Він зізнався, що одержимий цією партнеркою, і намагався саботувати їхні стосунки, за допомогою передтренувальних препаратів, які він часто бере з роботи, оскільки в них міститься велика кількість естрогену. Останні 5 місяців він намагався змінити його зовнішній стан, сподіваючись, що це дасть йому можливість «наскочити», коли він виглядатиме сильнішим і мужнішим у порівнянні з ним. (Дурне печерне мислення, яке не має жодного сенсу.) Це втручання спричинило плутанину і тисячі доларів у медичних рахунках за останні місяці, коли ми намагалися з'ясувати, що не так.

Також гурт додав, що дізнатися про все виявилося доволі просто, адже одного разу Дієго так сильно напився, що сам про все дізнався за допомогою СМС.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...